BÁV Zálogház Gazdagrét

BÁV Zálogház Gazdagrét

1118. Rétköz u. 5

(06 1) 246 1078

06 20 777 2688

zalogfiok94@bav.hu

NYITVATARTÁS

Hétfőtől – Péntekig:  08.00 – 16.00
Szombat, Vasárnap:  ZÁRVA

A BÁV mindig is egyet jelentett az arany, mint nemesfém szakértelmével, legyen szó aranyfedezetű hitelezésről, ékszervásárlásról, befektetési célú aranytömbökről, vagy akár a jövő szakembereinek képzéséről. A BÁV Zrt. zálog üzletága a magyar zálogpiac vezető szereplője és a pénzügyi- és a gyorskölcsön piac meghatározó tagja. Tevékenysége – a bankokkal ellentétben – aranyfedezetre nyújtott kézizáloghitelezésre épül és azon ügyfelek részére kínál azonnali segítséget, akik átmeneti pénzügyi nehézségekkel küzdenek A társaság életében most is és a múltban is Ügyfeleink foglalják el a központi szerepet, és szolgáltatásaink révén már közel 250 éve állunk szolgálatukban.

A BÁV Zrt. több évszázados történelmével, a legnagyobb múltú jogfolytonosan működő magyar vállalkozás. Az évszázadok alatt több cégnéven is folytatta már működését, 2015-től BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt. néven nyújtja szolgáltatásait.

A cég a kezdetektől fogva az egyik legmegbízhatóbb partner a zálogkölcsönzés,és a műkereskedelem ékszer, ezüst, arany és műtárgy szegmenseiben is. Tevékenységét egyszerre jellemzi a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra való törekvés, biztosítva a dinamikus fejlődést, és a modern kereskedelmi-pénzügyi világhoz való szoros kötődést.

Kölcsönnyújtási szolgáltatásunk és arannyal kapcsolatos befektetési ügyintézésünk mindenki számára egyszerű, átlátható és percek alatt elvégezhető.

A BÁV profilja hű maradt hagyományaihoz, ugyanakkor sokszínű kínálatát és szolgáltatásait a piac és a mindenkori vásárlói szokások változásának megfelelően rugalmasan alakítja.

BÁV ZÁLOG

A Zálogüzletág – a BÁV Pénzügyi Zrt. közvetítőjeként – a pénzügyi piacon belül a gyorskölcsön- és a zálogpiac meghatározó szereplője, mely az aranyfedezetre történő kölcsönnyújtáson túl folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal is várja régi és leendő ügyfeleit, hiteltanácsadói és becsüsi szakértelmével pedig célja, hogy elnyerje azok elégedettségét.

 

BÁV KERESKEDELEM

A BÁV kereskedelmi tevékenysége során fontos küldetésének tartja a nemzeti kulturális kincsek felkutatásában, megőrzésében, gyarapításában és a kultúrtörténet megismertetésében való részvételt, továbbá támogassa a gyűjtői törekvéseket. Évente több alkalommal megrendezésre kerülő aukciói a magyar műkereskedelem kiemelkedő eseményeinek számítanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email