Ildi Welness és Alkaformáló Szalon

Ildi Welness

Bencze Ildikó

1118 Regős u. 11

06-70-600-1687

Bejelentkezés online

ildiwellness@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hullámmasszázs

A bőr és alakproblémák a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a túltápláltság következménye, a gyakori egyoldalú tevékenység a hosszantartó álldogálás, de főként az ülőmunka következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik. Szervi problémák, visszér, ödémák, narancsbőr, rossz nyirokkeringés alakulhat ki. A lerakódott salak ill. méreganyag eltávolítása kulcsfontosságú a szervezet megfelelő működése szempontjából, melyet részben a nyirokrendszer végez.

A hullám-nyirok masszázs- készülékkel olyan gyengéd gépi masszázst végzünk, amellyel egyrészt a szövetek között felhalmozódott nyirkot a törzs felé irányítjuk, másrészt a nyirokerek működését serkentjük. A kezelés egy derékig érő kamrákkal ellátott nadrágban folyik, ezeket a
mandzsettákat tölti meg a gép levegővel, ezáltal enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek és a lábujjaktól kiindulva végighömpölyögnek egészen a csípőig. Lehetőség van -külön kezelés keretében- a felsőtestre mellényt adva, az ujjaktól a vállig, a lapocka és elől a kulcscsont körüli terület masszírozására is, melyet a kúraszerű alkalmazásnál ajánljuk, a szervezet teljes méregtelenítése érdekében.

Infraszauna

Az infraszauna a ma ismert leghatékonyabb méregtelenítő, immunrendszer erősítő és fogyasztó módszer. A fáradékonyságot megszűnteti,
a fizikai és szellemi teljesítőképességet javítja. A berendezés 30 perces használata megfelel egy 15 km-es futótréningnek.
A fej a kabinon kívül helyezkedik el, azt nem éri hőtermelés.

Számos előnnyel rendelkezik a hagyományos / forró levegős vagy gőz / szaunákkal szemben. A bőr és a testszövetek nincsenek magas
hőhatásnak kitéve. Az infravörös sugarak, melyek összetétele az UV sugárzás kivételével megegyezik a napsugarak hullámhosszával, mélyen behatolnak a testszövetbe és már 45-48 e hőmérsékleten is kb. háromszoros a verejték mennyisége, mint a hagyományos, magas hőmérsékletű szaunákban.

Rohanó élettempónk mellett a testedzés és egészségmegőrzés legújabbés legmodernebb eszköze az infravörös csúcstechnológiát alkalmazó
fekvő szauna. A fekvő rendszerű infraszaunát méregtelenítésre, immunrendszer erősítésre, fogyasztásra és a bőr általános regenerálására, megszépítésére tartják a legkiválóbb eszköznek. Egyedül ez teszi lehetővé, hogy a zsírban oldódó nehézfémek / ólom, higany, kadmium,
alumínium, stb / és egyes mérgező anyagok / pl. a dioxin / vegyszermaradványok stb. izzadás útján eltávozzanak a szervezetből.

A fejlettebb európai országokban és az Egyesült Államokban máris a környezetvédelmi károsodások elleni harc élvonalába került. Könnyebbé
teszi a hagyományos léböjt kúrás méregtelenítést is: a felgyülemlett méreg és salakanyagok intenzív lebomlásával járó gyengeség és émelygés
elkerülhető, mert a lebomló anyagok az infraszauna segítségével sokkal gyorsabban távoznak a szervezetből.

Lipolézeres Zsírbontás

A lipolézer olyan non-invazív kezelés, melyet a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák leküzdésére fejlesztettek ki. A lipolézeres technológia az alacsony szintű lézeres fényt ( 650nm) használja a zsír mobilizálásához, elérve a zsírsejtek méretének csökkenését, így mérhető, látványos körméret csökkenést tapasztalhatunk.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

  • Zsírégetés, karcsúsítás, alakformálás
  • Karokon, lábakon,combokon,csípőn,hason,háton,nyakon lévő zsírsejtek számát csökkenti, gyakorlatilag a test bármely pontján képes kifejteni zsírbontó hatását.
  • Hatékonyan serkenti az anyagcserét
  • Javítja a narancsbőrös területek állapotát
  • Erősíti a kötőszövetet
  • Csökkenti a striákat

A BB 800 Elektromos Izomstimulátor Hatásai

Testsúly csökkentés:
Mikroáramok segítségével  stimulálja az izomrendszert, úgy, hogy olyan összehúzódásokat okoz, mintha például gyorsan futna a kliens, ezáltal előidézve a zsírégetést.

Alakformálás: 
A gép úgy tudja stimulálni az izmokat,mintha azok olyan komoly működésnek lennének kitéve, mint a futás, ugrókötelezés, felülés ,guggolás, stb. ezáltal előidézve az ezen tevékenységekből adódó alakformálódást.

Nyirok keringés serkentés: 
A gép általános használata növeli a kezelt területek vér és tápanyagellátását, ezáltal serkentve, növelve az alap anyagcserét, valamint a nyirokkeringést, méreganyag kiválasztást

A Kavitációs Zsírbontás Napjaink Legelterjedtebb Zsírbontó Technológiája.

Lényege, hogy a kavitációs ultrahang segítségével megbontjuk a bőrszövet alatt húzódó zsírsejtek szerkezetét, melynek hatására azok elszakadnak egymástól és távoznak a szervezetből a méreganyag kiválasztó rendszer segítségével.

A kezelésekhez feltétlen javasolt a napi minimum 2 liter folyadék fogyasztása, hogy segíts a szervezetből kihajtani a megtört és feleslegessé vált zsírsejt maradványokat.
A kezelés kiegészítője lehet és erősen ajánlott az olyan anyagcsere folyamatot gyorsító folyamatot biztosító kezelés, mely segíti a zsírsejtek maradványainak biztosabb és gyorsabb távozását. PL: hullámmasszázs, szauna, testmozgás

Rádiófrekvenciás Test És Arc Kezelés

Az egyik leghatékonyabb kezelés mivel egyszerre képes kezelni a felületi és mélyen fekvő zsírsejteket is. A kezelés során a zsírsejteket  40 fokra melegítjük fel  így elcseppfolyósítva azokat, ezáltal könnyebben távozik a szervezetből.

Mindemellett a rádiófrekvencia segítségével kiváló kollagén termelést érhetünk el a kezelt területen, (testen és arcon egyaránt), melynek hatására a megnyúlt bőr megfeszül, visszanyeri korábbi ruganyos, hidratált állapotát.

Fontos! A  kezelések alatt, segítve  a  kívánt eredmény elérését, fogyasszunk legalább 2 liter folyadékot és csökkentsük a méreganyagok szervezetbe jutását, a fölösleges kalória bevitelt!

Ajánlott, más, anyagcsere serkentő kezelés igénybevétele is, hogy a kívánt eredményt biztosabban és gyorsabban elérjük.

Vákuum Kezelés Tripoláris Rádiófrekvenciával

A kezelés nagyban hasonlít a köpölyözéshez, kiegészítve rádiófrekvenciás kezeléssel.

Működésének lényege, hogy a kezelendő területen egy vákuum rendszer felszippantja a bőrt, az alatta található zsírréteggel együtt, melyek zsírsejtjei nyomás hatására meglazulnak, egymástól elszakadnak, megtörnek. Ez a procedúra már önmagában is eredményt ér el a cellulit mentesítése terén, továbbá a kezelőfejbe épített 3 Mhz-s tripoláris rádiófrekvenciás technológia segítségével a megtört zsírsejteket a vákuum kezeléssel egyidejűleg elfolyósítjuk, melynek hatására könnyebben tudnak távozni a kezelt területről.

Mindemellett a rádiófrekvencia serkenti a bőr természetes kollagén termelődését, melynek hatására a megfáradt, megnyúlt bőr feszesedik, így gyorsabb és látányosabb hatást érve el a narancsbőr elleni harcban.

Kiegészítő kezeléseink, pl: hullámmasszázs, infraszauna, tovább fokozzák, felgyorsítják a látványos eredmény elérését, a narancsbőr eltűnését, a bőr feszesebbé válását, a körfogat csökkenést.

A napi 2 liter folyadék fogyasztása mindenképp elengedhetetlen!
Ajánlott kezelési idő 20-30 perc, heti max. 3 alkalom.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email