Vaszil Ági Arcesztétika

Vaszil Ági Arcesztétika

1118. Frankhegy u. 7

Vaszil Ágnes kozmetikus mester             (20/351-5115)

Koródi Niki kozmetikus, sminkes           (70/637-7062)

Mészáros Brigitta manikűr, műköröm  (70/791-6511)

Gáspár Brigitta testmasszázs                  (70/708-8284)

Nyitvatartás előre meghatározott időpontban bejelentkezést követően.

Online időpont foglalás

“ARC POETICÁM” – A SZÉPSÉGÁPOLÁS FILOZÓFIÁJA

Gyakran a közhelyek rejtik a legnagyobb igazságokat. Ha például a „meglátni és megszeretni” elcsépelt frázisát kivesszük a hétköznapi szófordulatok kavalkádjából, rájövünk, hogy az életünk egyik legnagyobb igazságával állunk szemben.

Ugyanis e kijelentés nem más, mint a szépség kisugárzása.

A szépség látványa legyen az bármi – egy festmény, egy épület, vagy csak egy kívánatos őszibarack, amibe belekapaszkodik a reggeli harmat – a legkellemesebb érzéssel tölt el bennünket. Felkelti a vágyakozást, a vágyak pedig az érintést.

Az emberi test azonban minden művészetek felett áll, mert mással össze nem hasonlítható ragyogása van. Illata, tapintása egyedi burkot emel körénk, ami a legészrevétlenebbül kommunikál, mert kémikus mozgása többet rejt minden szónál. A jól ápoltság és a szebbet még szebbé tenni akaró vágy végig kíséri az emberiség egész történelmét. Ma több ezer éves módszerek és praktikák reneszánszát éljük, mert rohanó világunk kétségbeesetten keresi az esztétikumot konzerváló lehetőségeket. A kozmetikai ipar a gyors és mindent megoldó szépségápolási készítmények egész arzenálját felvonultató repertoárja csak egy alternatíva, ami legtöbb esetben a gyorséttermek alkalmi megoldását kínálja.

„Vallom, hogy az önmagunkkal való törődés nem csak a tégelyekben rejlő szupertitkos receptúrában keresendő. A testünkre szánt idő fontos, mert ez egy olyan „kenőcs”, ami – ha rövid időre is – feledteti a múló időt.”

Ez a filozófia nem csak a bőrt, hanem a lelket megnyugtató állapot is, ami elengedhetetlen kellék a ráncok kisimuláshoz.

kozmetikumok, amivel dolgozom kiváló minőségük mellett ezt a bölcsességet is magukban rejtik. Hiszen nem egy tubusba zárt szellemet, hanem módszert kínálnak, ahol a szakértelem, és a termék összhangban van egymással, mely elv több éve már bizonyította hatékonyságát.

Úgy gondolom, hogy az iparág melynek én is több éve részese vagyok, már túl mutat „az uborkakarikát a szemre” módszeren. A kezelésekben történő előrelépést, a törődést egy olyan általam is alkalmazott komplexitás hozza el, ami nem csak a bőr, hanem a lélek relaxációját is jelenti.

Hogyan született meg a Bőrrevaló Program ötlete?

A Bőrrevaló Program nevű karitatív kezdeményezésemet még 2015-ben egy anyuka inspirálta, akinek bőrproblémái voltak de nem járt hozzám kezelésekre, mert anyagilag nem engedhette meg magának …én meg azon kezdtem gondolkodni, hogy segíthetnék rajta!?

„Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít.” (Ralph Waldo Emerson)

Az ötlet nem csak nekem tetszett meg, hanem a magyarországi disztribútorok is mellém álltak a kivitelezésben! Igy közösen váltunk részeseivé a csodáknak. Minden évben egy rászoruló vendégem nálam szépül kúraszerűen a személyre szabott kezeléseim által, az otthoni ápoló termékeit pedig az Imageskincare termékek forgalmazója biztosítja! 2016-ra a kezdeményezés országossá nőtte ki magát és több kozmetikus kollegám is részt vett benne!

2016-ban elismerésül megkaptam a év karitatív partnere címet is!

MIKOR FORDULJ HOZZÁNK?

Akár normál, problémás, vagy érett bőröd van, egy jó kozmetikusra és minőségi arcápoló termékekre mindenképpen szükséged lesz. Annak érdekében, hogy bőröd megfelelő ápolásban részesüljön fontos, hogy személyre szabottan válasszuk ki a számodra legmegfelelőbb kezelést és termékeket. Éppen ezért a munkánk mindig egy konzultációval kezdődik, ahol felmérjük bőröd állapotát, a kezelendő problémákat és felállítunk egy kezelési tervet. Amiben számíthatsz ránk:

 • Konzultáció, állapotfelmérés
 • Személyre szabott kezelési terv
 • Minőségi, megbízható termékek
 • Szakképzett kollegák, szakértelem
 • Barátságos szalon környezet, professzionális felszerelés

Miért válassz minket ?

A hely, ahol várunk téged…

Kozmetikai kezelések árai

A kozmetikai kezelések árai minden esetben egyedileg, vendégeimmel egyeztetve kerülnek kialakításra. Az itt közölt árak csupán tájékoztató jellegűek. Az kezelések árát minden esetben a tényleges kezelés alapján határozom meg a kezeléseket megelőző kötelező konzultáció alkalmával.

Tapasztalatom szerint vendégeim konkrét problémára keresnek elvárásaiknak és lehetőségeiknek megfelelő kezelést és nem csak az áraimat szeretnék más forrásokkal összevetni. Biztosíthatlak, hogy nálam sem az árakban, sem a szakértelemben nem fogsz csalódni!

Klasszikus kezelések

Gyantázást, illetve szempilla, szemöldökfestést, igazítást arckezelésekhez kötötten végzünk!

Arckezelések

Klasszikus tisztításos kezelés, alkalmazott anyagoktól függően:

15.500- 19.000.-Ft ig

 

Tini kezelés: 13500.- 22.000.- Ft igalkalmazott anyagtól függően

 

 

KONZULTÁCIÓ: 10.000.- Ft, mely kezelés igénybevételével, vagy termék vásárlásnál felhasználható

KONZULTÁCIÓ ARAMO Bőrdiagnosztikai készülékkel: 15.000.- Ft

mely üzletünkbe kúra vásárlás esetén vagy termék vásárlásnál levásárolható

 

Imageskincare kémiai peeling kezelések  – felszíni és középmély hámlasztások:

24.000.-27.000.- Ft

 

OXYGENEO: 38.000.- Ft/ alkalom

 

Spa kezelések imageskincare termékekkel:

16.000.—24.000.-

 

Hyamatrix kezelések

Hialuron plasztika, Hyamatrix regeneráló kezelés, Hexamatrix kezelés:

13.500 .-24.000.-

 

Ultralifting masszázs, alginát maszk: 15.000.-.

 

Genosys dermapen, dermrolleres kezelések:

22.000.- – 24.000.- / + pen illetve roller fej

 

Innovera kezelés: 24.000.- tól

 

Callus lábpeeling:  12.000- Ft

 

Take ten kezelés:

1 alkalom: 7000.-

10 alkalmas bérlet 65.000.-

 

Az árváltozás jogát fenntartjuk! Frissítve: 2022.02.21.

Kezelések

Rohanó világunk láthatatlanul alakította át hétköznapi életünket, és benne a kozmetika világát! Gyakran tapasztalom, hogy a hozzám forduló vendégek néha türelmetlenek önmagukkal szemben a kezelések alatt! Ahogy az öregedés folyamata is évek alatt, fokozatosan zajlik, így a felépítéshez is idő kell!  A tartós megoldások nem egy nap alatt születnek!

Az arcunk fiatalon tartásához már a huszas éveink végén szükség van preventív kezelési eljárásokra, megfelelő otthoni ápolókra és a kor előre haladtával ezen kezelések számának növelése,  a hatóanyagok változtatása illetve a folyamatos karbantartás fogja meghozni a kívánt eredményt!

Az itt felsorolt kezelések tájékoztatásként szolgálnak az oldal olvasóinak! A kezelési protokollt mindig személyre szabva, problémára, korra tekintettel határozzuk meg!

Új vendégként mindenesetben egy előzetes konzultációs időpont foglalását javaslom, hisz laikusként nem elvárás az alkalmazott kezelések kiválasztása!

GENOSYS DERMAPEN&ROLLER

Legfontosabb információk:

 • Kezelési területek: szemkezelés, arckezelés, nyak – dekoltázs kezelés, stria kezelés
 • A mikrotűs kezelés minimálisan károsítja a bőrt, nem szükséges hozzá az egészséges epidermisz eltávolítása, mely egyéb megújító technikáknál előfordul. Mivel az epidermisz ép marad, gyors a gyógyulási idő.
 • DTS Dermarollerek Az itt bemutatott dermarollerek az általam alkalmazott készülékeket mutatják  be tájékoztató jelleggel, és nem kereskedelmi célból!
 • Az eredeti DTS dermarollerek sterilen kerülnek forgalomba!

További információk…

TAKE TEN – ARCTORNA, FESZES KONTÚROK

NE Feledd! Az edzés a komfort zónádon kívűl kezdődik! Miről szól a Take Ten kezelés?

Az öregedés során az arcon lévő izomtömeg is csökkenni kezd. Az izomcsökkenés a petyhüdt, lógó laza arcot eredményezi. A bőr csökkenő feszessége miatt az arc megereszkedik!

Akik rendszeresen edzik a testüket tapasztalják, hogy a helyesen végrehajtott mozgássorozat növeli az izomtömeget!

Ugyanez történik az arcon is! A TAKE TEN készülék elektromos ingerületkeltéssel izomösszehúzódásokat hoz létre, az izom megfeszül és elrenyed: edzésbe hozhatjuk arcizmainkat!

A TAKE TEN készülékből un. Baxendale hullám (=elektromos hulám) érkezik maximális hatékonysággal minimális kellemetlen érzettel. Az idegpályák ingerlésével mozgásba hozzuk  az izmokat, az összehúzódások során érjük el az izomtömeg növekedését.

További információk…

DR. VODDER FÉLE MANUÁLIS NYIROK DRENÁZS

A Dr. Vodder féle manuális nyirok drenázs arcon történő alkalmazása a kozmetikában elsősorban rekreációs, prevenciós és kozmetikai célzattal történik.

A manuális nyirokdrenázs különböző hatásai ismeretesek:
 • a paraszimpatikus idegrendszerre ható kezelés nyugtatólag hat az idegekre, segíti az ellazulást, kiegyenlítve a szimpatikus idegrendszer túlsúlyba került hatását (a felgyorsult stresszes életvitelünk miatt ez az  egyensúly jelentősen megborulhat)
 • a nyirokerek működésének serkentésével javulhat a bőr immunitása, de sikerrel alkalmazható fájdalomcsillapításra, méregtelenítésre, cellulit, akné, erithémrára való hajlam, rosacea esetén, ajánlott továbbá plasztikai műtétek előtt és után

További információk…

HYAMATRIX®

Miben rejlik a titok?

A tű nélküli plasztika hatékonyságának oka: a bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsavhiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

További információk…

IMAGE SKINCARE – CLEAN CLINICAL SKINCARETM

A “klinikai” nem jelenti azt, hogy unalmas lenne, pont az ellenkezője. A klinikai bőrápolás magabiztos, hatékony és bizonyítékokon alapszik. Az Image Skincare nem köt kompromisszumot, ha az integritásról van szó. Ezért megfogalmaztuk saját kategóriánkat: a “clean clinical skincareTM” fogalmát, azaz a tiszta klinikai bőrápolás kategóriáját. Ismerd meg, hogyan biztosítjuk termékeink klinikai hatékonyságát, felelős és figyelmes hozzáállással.

További információk…

HUSH AND HUSH

Hush&Hush
Tiszta tények, semmi kitaláció

Több mint 15 évnyi sejtkutatást alkalmaztunk olyan pontos formulák kifejlesztésére, amelyek a tudomány által alátámasztott erős összetevőkből állnak. Fontos számunkra az átláthatóság, és csak olyan összetevőket használunk, amelyek önmagukban és szinergiában is hatnak – megalkuvás általi klinikai adatokkal együtt biztosítjuk ezeket, így a napi wellnesz dózishoz sokkal könnyebb hozzájutni. A Hush and Hush minden egyes összetevőjének feladata van és be is tölti szerepét.

További információk…

ULTRALIFTING MASSZÁZS

Speciális manuálterápiás eljárás, mellyel (főként kúraszerűen végezve) látványos anti- aging eredmény érhető el.

A különleges fogások keringésfokozó hatásának köszönhetően megnő a szövetek önregenerációs képessége, javul az izomtónus, megnő az arc izmainak tömege, relaxációs képessége.

Mindezeknek köszönhetően csökkennek mind a statikus, mind a dinamikus ráncok, feszesebb lesz az arc, határozottabbakká válnak a kontúrok.

A masszázs jótékony hatásai:

 • bőrpírt és bőrmelegedést okoz
 • növeli az oxigén és a tápanyag felvételt
 • elősegíti a szövetek regenerálódását
 • erősíti az izom szövetet, növeli a tónust és az izmok teljesítményét
 • befolyásolja és gyorsítja a vér és nyirokkeringést
 • hatással van az idegrendszerre
 • az arcbőr kisimul
 • megkönnyítit a krémek, emulziók felszívódását

További információk..

OXYGEN GENEO – BEMUTATÁSA

A Geneo átfogó arckezelő berendezés a fiatalabb, üdébb és szebb bőr természetes úton történő elérését célozza. Egyedülálló, három az egyben arckezelést kínál, amely a bőr külsején és belsején is hatva, klinikailag bevált technológiákat kombinál: a Tripollar  RF, az Oxygeneo és az ultrahang technológiákat. E három opcióval a test természetes folyamatait támogatja, megújítja és újjáépíti a bőrt.

További információk…

SECRET – FEJLETT ÖREGEDÉSGÁTLÓ RÁDIÓFREKVENCIÁS TECHNOLÓGIA

További információk…

Mit kell tudni az Image Skincare-ről

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email