Help

Gyors segítség az oldal használatához illetve a Gyakran ismételt Kérdésekre (GY.I.K.) adott válaszok…

Hogyan találhatsz meg egy keresett tevékenységet, üzletet, boltot, stb gyorsan és egyszerűen az oldalon ?

  • Használd a fő menüpontokra kattintva a piktogram rendszert, amelyek abc rendben következnek. Ha megtaláltad a keresett kifejezés piktogramját, akkor kattint rá  és egy új ablakban megjelenik az összes találat, amiből kiválaszthatod melyiket szeretnéd részéletesebben is megtekinteni. Ha ez is meg van Klikk és már bent vagy a keresett oldalon…
  • Az oldal jobb szélén cirka középen Kategória Lista használata. A kategóriák és azok alkategóriái abc rendben követik egymást. A Fő kategóriák: állatok, gyermekek, termékek, majd az oldal tetején lévő menüpontokkal megegyező kategóriák. Ezek száma még dinamikusan nőhet a jövőben.  A kategóriákon belül vannak alkategóriák (ezek picit bentebb-jobbra kezdődnek. Ha például Fodrászt keresel, akkor a lista vége felé az üzletek, boltok, irodák főmenüpont alatt fogod abc rendben találni a fodrászt alkategóriát, klikk rá, és már meg is jelenik az összes elérhető fodrász Gazdagrét és környékén, amiből kiválasztod valamelyiket, majd ráklikkelve már meg is nyílik az adott fodrászüzlet oldala, benne minden szükséges információval.
  • Utcanév alapján történő keresés. Az oldal jobb szélén a kategóriák alatt látható az utca nevek felsorolás, amelyikre kattintasz, annak az utcának az összes üzletét, boltját, szolgáltatóját fogod látni, majd abból kiválasztva az egyiket, ha rákattintasz, akkor már ki is nyílik a keresett üzlet, bolt, stb oldala.
  • Általános címszavas keresés. Az oldal tetejének jobb szélén a menű sor fölött található a kereső ablak, csak írj be egy kifejezést, és minden olyan bejegyzést összegyűjt neked, amiben az adott kifejezés megjelent. Itt is lehet a kategória helyett egyszerűen, gyorsan keresni, pl. a fodrász címszó beírással, de ebben a keresőben olyan címszavakra is kereshetsz, amelyek kategóriaként nem szerepelnek, pl. téli.

A weboldal tehát nagyon sokféle módon segíti a keresést, így gyorsan és biztosan megtalálod majd a keresett üzletet, boltot, terméket, szolgáltatást, stv.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email