Heidekker Ruházati Nagyker

Egervári és Társa Ruházati Bt (Heidekker Ruházati Nagyker, férfiingek)

1118 Torbágy u.10

06-1-246-9324

egervari.heidekker@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig: 09.00 – 17.30

Szombaton:               ZÁRVA

Vasárnap:                 09.00 – 13.00

Cégünk Egervári és társa Ruházati gyártó és kereskedelmi Bt., több mint 30 éve ismert a piacon, mint a Heidekker márkájú férfi ingek gyártója. Családi vállalkozásként törekszünk arra, hogy a vásárlóink maximálisan meg legyenek elégedve termékeinkkel. Családunk minden tagja szakmai tudásának és az aktuális divat figyelembe tartásának megfelelően segít a választásban. Ha a partnernek nincs előre elhatározott elképzelése, nálunk több mint 50 színből, magyar és külföldi anyagból, számos fazonból választhat egészen a gyerek mérettől az extra méretig.

Országszerte és már határon túl is találkozhatnak termékünkkel, hiszen kiváló minőséget garantálunk elérhető áron, ezen felül biztosítjuk a szín- és mérettartósságot. Nálunk lehetőség nyílik egyedi ingek megrendelésére, akár egyetlen darab elkészítésére is.

Cégünk legalább 150 partnerrel tartja a folyamatos kapcsolatot. A minden évben bővülő és változatos kollekciónkkal a tömeg és egyedi gyártást a kapacitásunkhoz mérten igazítjuk a rendelések elkészítésének idejéhez. Számos belföldi és külföldi cégnek készítettük el az elképzelésüknek megfelelő formaruhához inget,blúzt például: éttermek, szállodák, őrző-védő cégek, kaszinók, sportruházati gyártók, egyházak , olimpikonok stb. részére, hiszen lehetőségeink közé tartozik az adott cég logójával ellátott ingek elkészítése. Ezen felül számos ballagó osztály, esküvőre készülő vőlegények és család tagjaik napját tettük széppé.

Bérmunka

Cégünk az Egervári és társa ruházati gyártó és kereskedelmi bt szabás/varrás bérmunkát is vállal a kapacitásához igazodóan. Számos belföldi és külföldi cég hagyományos vagy éppen egyedi elképzeléseit valósítottuk meg.

Éttermek, szálloda láncok, őrző-védő cégek, speciális munkakört végző (pl. benzikút, erőmű) csoportok számára, akik évről-évre visszatérő partnereinké váltak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email