Buszbérlés

Buszbérlésma.hu

1118. Kaptárkő u.8

30/ 677-3421  vagy  30/747-8524

buszberlesma@gmail.hu

 

 

 

 

 

 

 

9 személyes

Kisbusz bérlés akár napi 12.000 Ft-tól.

A buszokon éves autópálya matrica van, a buszok a kötelezőn túl is biztosítva vannak.

A buszokon tolató kamera és GPS is van, teletankkal kerül átadásra bérléskor a gépjármű. Külföldre is bérelhetőek a buszok.

Nemzetközi Jogbiztosítás a buszokban utazóknak. (DAS)

Kisbuszok jellemzői

Belső

9 férőhely, 3 x 3 üléssor.
csomagtér méretek: 70 x 130 x 130
110 x 130 x 170
150 x 130 x 170

Külső

Sötétített panoráma ablakok, 1 és 2 oldali tolóajtó.
3 féle buszméret:
normál – rövid
hosszított – rövid
extra-hosszú – magasított

Műszaki

2.2 Tdci motorok, ABS, ESP, visszagurulás gátló, légzsákok, fedélzeti computer, 1 és 2 zónás klíma, tempomat, indításgátló, fűtőszálas szélvédők, esőszenzor.

Multimédia

Kormányról vezérelhető CD-s autóradió, 6 hangszoró, AUX csatlakozó.

További bérlési lehetőségek:

Tetőbox

GL 3-as nagymáretű tetőbox bérlés.

 

Kerékpárszállító

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó bérlés.

 

Kerékpár utánfutó

Duramaxx, bérelhető kerékpáros utánfutó.

 

 

 

,, A BuszbérlésMa csapata 2018. óta foglalkozik 9 személyes kisbuszok bérbeadásával. Amikor belekezdtünk, a kisbuszok hasznossága, a kihasználhatóságuk, a funkció és a szükségszerűség volt a legfőbb szempont – és elmondhatjuk magunkról, hogy ez a tevékenység mára már a hobbinkká vált.
20 éve dolgozunk a kereskedelem és a szolgáltatás területén, mint alkalmazott. De itt, a saját magunk által megálmodott és létrehozott szolgáltatásban valósíthatjuk meg végre mindazt, amit az évek során tanultunk és tapasztaltunk! Célkitűzésünk szolgáltatni és mindenáron megoldást nyújtani a bérlőinknek, egyéni igényeik figyelembe vételével, valamint hozzáadott értéket tenni a már kész termék mellé! Ezért nem elégszünk meg azzal, hogy buszainkat maximálisan kényelmes és biztonságos állapotban tartjuk, hanem mindezeken felül még ellátjuk őket a mai kor követelményeinek megfelelő felszereltséggel is (eseményrögzítő és tolatókamera, USB elosztó, töltőkábelek, stb…) – mindezt persze tartósan, hosszútávon, úgy, hogy maradandó emléket és pozitív élményt nyújtsunk ügyfeleinkenek!
Ez a Mi célunk, ez az, amit el szeretnénk érni a tevékenységünkkel! Fontosnak és a mai magyar piaci helyzetben elengedhetetlennek érezzük a jó partneri kapcsolatokat. Egy jó üzlet akkor lehet csak sikeres, ha mindkét fél elégedetten áll fel a közös munka után az asztaltól! Ezért nemcsak a Bérlőinkre figyelünk, hanem szoros együttműködésben dolgozunk Társ cégekkel (buszberlesmost, furgonberlesmost, irodapack kft), akikkel egymás mellett, egymást segítve és támogatva tudunk kiemelkedő Ár – Érték arányú maradandó szolgáltatást alkotni! Mi a megoldással szolgálnunk! „

Azary Gábor

Ugyanitt trailer és utánfutó bérlés

Típusok és ezek bérleti díjai (klikk)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email