Speed Fitness Stúdió Újbuda

Speed Fitness Stúdió Újbuda

Speed Fitness, TRX, SPinning, Box
Ultrahangos zsírbontás, Szauna, masszázs
1118. Rétköz u. 45/d
Bejelentkezés: (70) 505-0931

Aktuális árlista…

 

Kinek ajánlott a Speedfitness®?

Mindenkinek, akinek céljai között szerepel:

formás, atlétikusan izmos, karcsú test elérése

fogyás

fittség, vitalitás fokozása

hát- és ízületi fájdalmak csökkentése

cellulit tüneteitől való megszabadulás

szülés utáni rehabilitáció

állóképesség javítás

Mindenkinek, aki:

kevés idővel rendelkezik

szakember segítségét, motivációját igényli

nem kedveli az edzőtermeket

nem szeret nagy sporttáskákat magával cipelni

nem szereti a tömeget

gyors eredményekre vágyik

Mindegy, hogy idős vagy fiatal, férfi vagy nő, élsportoló vagy sportkerülő, a Speedfitness kihozza Önből a maximumot! Már rövid időn belül látható és érezhető eredmények, a leggyorsabb út a topformához!

Mennyi izmot fog megtartani a tested?
Amennyire szüksége van ahhoz, hogy az adott fizikai aktivitást el tudd végezni. Ha nincs fizikai aktivitás, nem dolgoztatod az izmaidat, nem dolgozol súlyokkal, akkor nincs szükség olyan nagy mennyiségű izomra.
Az izmom a legnagyobb fogyasztó. Rengeteg kalóriát igényel akkor is, ha csak ott van a testeden és épp a tv-t bámulod. Ha megdolgoztatod, regenerálódnia kell, akkor még több kalóriát igényel. Épp azért, a kiadások optimalizálása érdekében az agy folyamatosan monitoroz és ha úgy látja, hogy nincs meg a megfelelő napi szintű izommunka, akkor nincs is szükség annyi izomra és szépen leépíti.
Ugyanígy elkezd szabadulni a tested az izmoktól, amikor úgy döntesz, hogy koplalásba kezdesz vagy csak jelentősen kevesebbet eszel. Ilyenkor a tested szintén a legnagyobb fogyasztótól szabadul meg és közben raktározásra áll rá. Még a kevés bevitt tápanyag egy része is megy a zsírraktárakba. Így biztosítva a szervezet túlélését egy elhúzódó éhínség idején.
Fontos a fizikai aktivitás is. Az is nagyban befolyásolja, hogy mennyi izmot tart meg a tested.
Ha erősítő edzéseket végzel, akkor értelem szerűen szükség van az izmokra. Ha állóképességi edzést végzel, mondjuk rendszeresen futni jársz, hosszabb távokat, akkor az izom hátráltató tényező lesz. Nehéz szövet, amit cipelni kell és nem tesz hozzá a teljesítményedhez, főleg hosszú távon. Egy sprinter esetében másképp néz ki a dolog, ott kell az erősítés is, de ott a verseny sem tart tovább 8-10 másodpercnél.
De elég csak megnézni azokat az embereket, akik hosszútávot futnak rendszeresen. Nagyon vékonyak, semmi fenekük, formájuk. A szervezetük alkalmazkodott a sporthoz, amit űznek.
Ha például ők elkezdenének erősíteni, akkor jelentősen romlani kezdene a teljesítményük. Olyan lenne, mint súlymellényt vennének magukra. A cipelése miatt nehezebben tudnának teljesíteni.
Összegezve:
A tested mindig annyi izmot fog megtartani, ami az adott aktivitás elvégzéséhez feltétlenül szükséges. Ha sportos, fitt, izmos formát szeretnél, akkor inkább az erősítő edzéseket helyezd előtérbe!
A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email