DM Drogerie Markt (Eleven Center)

DM Drogerie Markt

kozmetikumok, háztartási vegyi áru, baba ápolási cikkek, fotó kidolgozás, állateledel
1118. Gazdagréti tér 7
Telefon: (1) 309-7220
A dm 13 országban van jelen Európában, Magyarországon 1993-ban nyitottuk meg első üzletünket. Az üzletláncunk jelentős szereplő a drogéria kiskereskedelem piacán, polcainkon több mint 13.000 terméket kínálunk a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. Elköteleződtünk a környezetvédelem, az egészséges életmód mellett, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a munkatársak megteremthessék a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát.

Fizetési lehetőségek a Webshopban

Ön a dm Online Shopban történő vásárlás esetén online bankkártyával és utánvéttel is fizethet.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a dm Online Shopban történő vásárlás esetén

  • egészségpénztári kártyát nem fogadunk el, valamint egészségpénztári számla kiállítására sincs lehetőség
  • dm Ajándékkártyával történő fizetésre nincs lehetőség

Ha Ön dm üzletbe történő szállítást kér, kizárólag online bankkártyával fizethet.

Fizetés online bankkártyával

Ön a dm Online Shopban a következő bankkártyákkal fizethet: Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron. A fizetés során megadott adatok (kártya típusa, kártyaszám, érvényesség, ellenőrző kód) titkosított csatornán keresztül kerülnek továbbításra. A vásárlás ellenértéke csak a kiszállítás megkezdésekor kerül terhelésre kártyáján.

Utánvét

Utánvétes fizetés esetén Ön a vételárat és a szállítási költséget a csomag kézbesítésekor készpénzben vagy bankkártyával a futárnak egyenlíti ki.
Ha a Vásárló a szállítást dm üzletbe kéri, nincs lehetőség utánvétre.

Elektronikus számla

A dm Online Shopban történő vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki az Ön részére, melyet az Ön által megadott e-mail címre továbbítunk. Ha Ön rendelkezik dm ügyfélfiókkal, elektronikus számlája dm ügyfélfiókjából is elérhető.

További információt az ÁSZF tartalmaz.

Apple Pay

Az Apple Pay https://www.apple.com/hu/apple-pay/ egy kényelmes, biztonságos és gyors fizetési mód Apple készüléke használatával.

Kattintson az Apple Pay gombra és hagyja jóvá vásárlását készülékén az ujjlenyomatolvasó vagy arcfelismerő használatával, anélkül, hogy további kártyaadatokat adna meg.

Az alábbi linken tájékozódhat arról, hogy az Ön bankja vagy pénzintézete elfogadja-e az Apple Pay-t, mint fizetési módot: https://support.apple.com/hu-hu/HT206637

Apple Pay használatával a dm üzletekben is fizethet gyorsan, érintésmentesen.

Google Pay

A Google Pay https://pay.google.com/about/ egy kényelmes, biztonságos és gyors fizetési lehetőség a Google Pay alkalmazás használatával.

A Google Pay használatához töltse le és telepítse az Androidos készülékekre készült ingyenes Google Pay alkalmazást, amely a Google-fiókjával van összekapcsolva. Adja meg bankkártyájának vagy hitelkártyájának adatait vagy kapcsolja össze PayPal fiókjával.

Ujjlenyomatolvasó vagy arcfelismerő használatával további kártyaadatok megadására nincsen szükség. Vásárlását a Google Pay alkalmazásban könnyedén lezárhatja.

Goodle Pay használatával a dm üzletekben is fizethet gyorsan, érintésmentesen.

PayPal

Regisztráljon ingyenesen a PayPal weboldalán Pénz küldése, online fizetés vagy kereskedői számla beállítása – PayPal és adja meg hitelkártyájának vagy bankszámlájának adatait. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a PayPalon keresztül történő fizetés csak regisztrált PayPal ügyfeleknek az EMEA régión (Európa, Közel-Kelet, Afrika) belül lehetséges.

A dm.hu weboldalon történő fizetés esetén automatikusan átirányítjuk Önt a PayPal weboldalára, ahol megerősítheti fizetési szándékát e-mail címe és PayPal jelszava megadásával.
A sikeres fizetést követően visszairányítjuk a dm.hu oldalra, ahol megkapja a visszaigazolást a sikeres rendelésről.

PayPal Express-szel történő fizetés nem lehetséges.

További kérdés esetén forduljon a PayPal ügyfélszolgálatához: Contact Us (paypal.com)

Szállítási és átvételi lehetőségek a dm Online Shopban

Szállítás

A dm Online Shopban megrendelt termékek kiszállítását Magyarország területére biztosítjuk. Megrendelésének postafiók címre vagy postahivatalba történő kézbesítésére sajnos nincs lehetőség.
Az Ön által választott címre való szállítás  (nem dm üzletbe kért rendelés) esetén a logisztikai partnerünk a SPRINTER futárszolgálat.

Karanténban lévő címekre történő szállítás:
Futárcégünk a karanténban tartózkodó megrendelők esetében egyedi intézkedéseket vezetett be, amelyről a következő oldalon tud tájékozódni:
COVID-19 megelőző intézkedések

Szállítási/átvételi lehetőségek

Ön a megrendelés során az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • a szállítást kérheti számlázási címére;
  • a szállítást kérheti a számlázási címétől eltérő címre;
  • a szállítást kérheti az itt felsorolt dm üzletekbe.
  • Expressz átvétel kedvenc dm üzletében

Szállítási díj

A házhozszállítás díja megrendelésenként 990 Ft (kilencszázkilencven forint), mely magába foglalja az általános forgalmi adót. Ha a megrendelés végösszege eléri a 15 000 Ft-ot (tizenötezer forintot), szállítási díj nem kerül felszámításra a regisztrált és a vásárlás során dm ügyfélfiókjába bejelentkezett vásárló részére. Abban az esetben, ha a megrendelés logisztikai vagy technikai okokból több csomagban kerül kiszállításra, egyszeri szállítási díjat számítunk fel.

A bejelentkezett vásárlók számára az Expressz átvétel díjtalan. A nem regisztrált vásárlók számára a szolgáltatás díja 399 Ft, függetlenül a megrendelés összegétől.

Szállítási idő

A csomag kiszállítását a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül e-mail útján visszaigazoljuk. A kiszállítás esetleges késedelméről szintén e-mailben tájékoztatjuk Önt.
A házhozszállításra a kiszállítás visszaigazolásától számított 1-2 munkanapon belül kerül sor.
Ha Ön dm üzletbe szállítást kért, az átvétel a kiválasztott dm üzletben a kiszállítás visszaigazolásától számított 4-5 munkanapon belül lehetséges.

Expressz átvétel esetén megrendelését maximum 1,5 órán belül átveheti a megjelölt boltban.
Amint a csomagját a kiválasztott boltban elkészítették, e-mailben értesítést kap és azonnal át is veheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email