Nicky Beauty

Cím: 1118 Budapest, Frankhegy utca 2.

Telefon: +3620-495-6100

E-mailnikihavas@gmail.com

Nyitvatartás: Bejelentkezés szerint.

Komplett árlista…

Aktuális akciók…

Szeretettel üdvözlöm minden kedves meglévő és leendő vendégemet. Szeretnék pár szóban bemutatkozni. Havas Nikoletta vagyok kozmetikus. Egészségügyi középfokú végzetséggel rendelkezem, ez már 25 éve”szerelem”. 2014-ben végeztem mint divat sminkes, majd 2016-elvégeztem felnőttképzés keretében a kozmetikát, testkozmetikát.

Munkám során mind a szakmai elvárásokat, mind a vendégek igényeit szem előtt tartva igyekszem bővíteni a szolgáltatásaimat, rendszeresen képzem magamat és részt veszek szakmai továbbképzéseken. Kezeléseim kimagasló színvonalát professzionális kozmetikumokkal, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal, prémium kategóriás gépparkkal végzem. Kompetencia határok betartása mellett. Termékeim egyedisége abban rejlik, hogy magas koncentrációban tartalmazzák az erőteljes Anti-agening összetevőket, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő vegyi anyagot. Hiszek abban, hogy a gyönyörű, üde és fiatal bőr nem kiváltság, hanem megfelelő kezeléssel bárki számára elérhető. Minden kezelésem egyénre, illetve problémára szabott. Egy kezelés alkalmával több gépet, technológiát alkalmazok, egymásra építve ha szükség van rá a megcélzott eredmény eléréséhez. Kizárólag a hatékonyság az, ami alapján megválasztom kezelésről kezelésre az alkalmazott technológiát, hatóanyagot és olyan mennyiségben használom őket mellyel a legjobb eredmény érhető el a legrövidebb idő alatt.

Szolgálatások:

Age Attraction- Tű nélküli meztoerápia, Akciós Csomag Ajánlatok, Bielenda szalonkezelések, Chantarelle-Dermoesztétikai kezelések soft lézerrel, Dr. Life hullámmasszázs, nyirokmasszázs ., Fotórejuvenáció, Pigmentfolt kezelés, Bőrfiatalítás, Akne kezelés, Hajszálérkezelés IPL technológiával, Gépi kezelések-hydrocare, magic polár, bőrcsiszolás, hydroabrázió, ultrahang………, Hagyományos mechanikai arctisztítás, Hydrocare, Prekozmetológiai kezelések, IPL-E-Light tartós szőrtelenítés Hölgyek részére, IPL-Elight Tartós szőrtelenítés Férfiak részére, Konzultáció, Kozmetikai festések, Kozmetikai masszázs, Microson Hifú Pen, Nanosoft (FILLMED Laboratoires technology), Szőrtelenítés, Hölgyek részére, Szőrtelenítés Férfiak részére, Thesera Pen Injektor, Wiener, fogyasztó alakformáló testtekercselés, Wiener víszérkezelő tekercselés, Yellow Rose szalonkezelések

Árlista és Időpont foglalás

Hegedűs Petra

Kedves meglévő és leendő vendégeim. Szeretnék pár szóban bemutatkozni. Hegedűs Petra Gabriella vagyok kozmetikus és szempilla építő. Ügyviteli titkár középfokú végzettséggel rendelkezem, azonban mindig is a szépségipar területe vonzott. 2020 nyarán elvégeztem az első szempillaépítő tanfolyamot, majd 2022 januárjában sikeresen befejeztem felnőttképzés keretein belül a kozmetikát.

Munkám során fontos, hogy mindig magas színvonalat tudjak nyújtani, és a legprofesszionálisabb termékekkel dolgozzak. Rendszeresen fejlesztem magam, szakmai képzésekre járok, hogy bővítsem szolgáltatásaimat és tudásomat. Soha nem hasonlítom a munkámat máséhoz, mindig a tegnapi önmagamnál akarok egy fokkal jobb lenni. Célom az, hogy megkönnyítsem a mindennapokat, hogy a tükörbe nézve egy elégedett Nő tekintsen vissza rájuk.

Fő szolgáltatásom a műszempilla építés.

Minden építés egyénre szabottan, szalon styling után történik, hogy az adottságoknak megfelelően kiemeljük a tekintetet.

„A szem a lélek tükre. A szem, a tekintet hordozza az egyéniség, a személyiség legmarkánsabb jegyeit. Ha nincs szem, nincs egyéniség.”

– Tokaji Zsolt

Szolgáltatások és árlista

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email