Mr. Mosi Mosodája

Mr. Mosi

Önkiszolgáló mosás és szárítás.
Mosás és szárítás nagy kapacitású gépekkel.(11 kg mosás és 15 kg szárítás)
Önkiszolgáló mosást kínálunk gyors mosással és szárítással csupán 1270 Ft-ért.
1118. Regős u. 9

Hogyan használd a mosodát ?

A mosodában kihelyezett segítségnyújtó tájékoztató alapján könnyen eldöntheted, hogy melyik a számodra megfelelő program. Nem kell profi háziasszonynak lenni ahhoz, hogy ki tudd mosni a szennyesedet. Az egyszerű útmutató alapján gyorsan értelmezhetőek a lépések.

Előkészítés
Ellenőrizd, hogy a ruhák zsebeiben nem maradt olyan tárgy ami a mosás során kárt tehet a ruháidban. Ezután tedd a mosnivalót a mosógépbe, zárd be az ajtót menj a fizető panelhez.

Fizetés
Az automatánál fizess, majd nyomd meg a kiválasztott gép számát és végül az entert. Fizethetsz készpénzzel, (legnagyobb elfogadott címlet 2000 Ft, a gép visszaad), pay pass kártyával vagy törzsvásárlói kártyával.

Mosás
Fáradj a megfelelő számú mosógéphez. A gépen nyomd meg a kiválasztott program gombját, majd az entert. A program ezután ha csukva az ajtó automatikusan elindul. A mosógép ajtaját ezután már nem lehet kinyitni a program befejezéséig.

Szárítás
Fáradj a kiválasztott számú szárítógéphez. A gépen nyomd meg a kiválasztott hőfok gombját, majd az entert. A program ezután automatikusan elindul ha csukva van az ajtó. Az ajtót ki lehet nyitni menet közben, hogy ellenőrzni tudd a textiliák szárazságát, de ha 15 másodpercnél tovább nyitva van a program végleg leáll.
Információk

A tisztítószereket nem kell magaddal hoznod, azaz a mosószer és az öblítő adagolásáról mi gondoskodunk.

Elfelejtheted a teregetést. A frissen szárított ruhák könnyen kezelhetőek, nem gyűröttek, nincs szükség feltétlenül vasalásra.

Igyekeztük mosodánkat otthonos és barátságos hellyé varázsolni, hogy kényelmesen el tudd tölteni az időt. Kérlek próbálj meg ügyelni a rendre és a tisztaságra.

Lehetőség van franchise üzletek nyitására.
Vagy csatlakozz meglévő mosodáddal a hálózatunkhoz. Légy Te is a partnerünk.
Ha érdekel, akkor klikk IDE

A mosoda területén korlátlan a wifihasználat. A jelszót a mosodában kifüggesztve találod.
Alapelvünk a megbízhatóság és a mindig magas színvonal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email