Bubbles önkiszolgáló mosoda

Bubbles önkiszolgáló mosoda

mosás, szárítás
1118. Törökugrató u. 2
Tel: (1) 506-0427
Nyitva: 0-24

Fizess a feltöltött
Bubbles egyenlegedről

Ózonos fertőtlenítést is kínáló legközelebbi üzletünk:

Budapest 1119 Etele út 63

11 kg-os dupla és 16 kg-os tripla kapacitású mosógépek állnak a vendégeink rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy a megszokott otthoni ruhamennyiség körülbelül dupláját vagy akár tripláját tudod egyszerre kimosni. Az CHRISTEYNS mosó- és öblítőszerekről is mi gondoskodunk, amelyeket a rendszer automatikusan adagol a ruha mennyiségének, a program típusának megfelelően.
Gépeink minden mosási programhoz a textíliát kímélő fertőtlenítőt is adagolnak. A professzionális technológiának köszönhetően, a mosási idő rövidebb, mint az otthon megszokott programok, akár 30 perc alatt elkészül a mosás.
A heti nagymosást könnyedén és gyorsan elvégezheted, hiszen egyszerre akár több gépet is használhatsz.

Indíts gépet érintésmentesen!

Ellenőrizd az aktuális foglaltságot! – az applikáció segítségével.

Útmutatók:

MOSÁS

11 kg-os dupla és 16 kg-os mosógépek állnak a rendelkezésedre.

Ez azt jelenti, hogy a megszokott otthoni ruhamennyiség körülbelül dupláját vagy akár tripláját tudod egyszerre kimosni. Az CHRISTEYNS mosó- és öblítőszerekről is mi gondoskodunk, amelyeket a rendszer automatikusan adagol a ruha mennyiségének és a program típusának megfelelően.

Gépeink minden mosási programhoz a textil-kímélő fertőtlenítőt és semlegesítőt is adagolnak. A professzionális technológiának köszönhetően, a mosási idő rövidebb, mint az otthon megszokott programok, akár 30 perc alatt elkészül a mosás.

Amit moshatsz: hétköznapi (színes és fehér) ruhákat, ágyneműket, törölközőket, függönyöket, huzatokat, takarókat, plédeket, párnákat.

A mosógépek nem rendelkeznek külön szárítási funkcióval – amennyiben szárítanál, a kimosott, tiszta ruhákat át kell pakolni a szárítógépbe.

Választható programok
Fehér
60 °C
Színes
40 °C
Fehér
40 °C
Kényes
30 °C
Ágynemű
35 °C
Szennyezett
60 °C
Fertőtlenítő
60 °C

SZÁRÍTÁS

Szárítási programjaink 37 perc hosszúak. A szárítandó textiltől függően, többféle hőfokozat közül választhatsz.

16 kg-os dupla és 25 kg-os tripla kapacitású szárítógépek gondoskodnak a tökéletes végeredményről. A szárítógépek 16 kg vagy 25 kg vizes textíliát tudnak egyszerre megszárítani.

Ne feledd, hogy a vizes holminak nagyobb a súlya, mint a száraz ruháknak, többek között ezért is nagyobb befogadóképességűek a szárítógépeink a mosógépeinknél. Fontos, hogy – többek között – a töltöttségtől és a ruha anyagától is függ a szárítás hatékonysága, azt viszont garantáljuk, hogy 37 percig fogják a szárítani a ruháidat a gépeink.

A végeredmény pedig kevesebb vasalás és puha tapintás.

Választható programok
Extra kényes
65 °C
Közepesen kényes
70 °C
Kényes
75 °C
Normál
80 °C
Közepes és magas
85 °C
Magas
90 °C

ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS (csak a kijelölt üzletekben)

Professzionális fertőtlenítés ózon molekulák segítségével

A Bubbles Önkiszolgáló Mosodák legújabb szolgáltatása, az Ózonos fertőtlenítés már 10 mosodában elérhető.  A fertőtlenítő gép nem csupán a textileket, de a használati tárgyakat is mentesíti az élősködőktől és kellemetlen szagoktól csupán 24 perc alatt!

Miben mutatkozik meg az ózonos fertőtlenítés hatékonysága?

Amikor az ózonmolekula érintkezik egy baktériummal, vírussal, gombával, penésszel, vagy akár a textilekre tapadt pollennel vagy atkával, teljes mértékben megsemmisíti azt. Mivel gáz halmazállapotú, így a tárgyak minden apró szegletébe beférkőzik, makulátlanul fertőtlenítve minden felületet. Mindemellett, míg más fertőtlenítő vegyszerek ellen immunitást alakíthatnak ki az élősködők, az ózonos molekulák ellen többszöri használat esetén sem tudnak védekezni, így ez mindig hatékony megoldás.

Szagtalanításhoz is hatékony a gép?

Igen, az ózonos fertőtlenítés remekül alkalmazható a kellemetlen szagok megszűntetéséhez például gombák, penész által okozott szagok, vagy akár a cigarettafüst ellen.

 

Milyen tárgyakat helyezhetsz a gépbe?

Szinte bármilyen tárgyat fertőtleníthetsz a gépekben, hiszen nem éri őket nedvesség vagy extrém hőhatás. Vannak azonban olyan eszközök, amelyek esetében kiemelten fontos lehet, hogy professzionális fertőtlenítésen essenek át:

– sportfelszerelések
– munkaruházat, védőruházat
– plüssjátékok
– bőröndök, táskák
– cipők
– gyermekülés
– motoros ruházat: pl.: sisak, csizma, stb
– zárt, poros, nyirkos helyen tárolt tárgyak

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email