Prima Supermarket

Prima Supermarket

Élelmiszer, papír és vegyiáru
Zöldség-gyümölcs, fagyasztott termékek
Üdítő, kávé, tea, bor, sör, égetett szesz
édesség, csokoládé
Speciális étrend
Kozmetika, babaápolás
Állateledel és alom
Újság, folyóirat, magazin
1118. Gazdagréti tér 2.
Telefon: (1) 241-0131
Az üzlet külső részén a bejárat mellett
Online rendelés házhozszállítással

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Szombatig:  06.00 – 21.00

Vasárnap:                       07.00 – 18.00

Saját magának vagy egy családtagjának ételérzékenység, allergia, más betegség miatt speciális étkezésre, diétára van szüksége? Akkor bizonyára nap mint nap tapasztalja, hogy az átlagosnál nagyságrendekkel több figyelmet kell fordítani az élelmiszerek gondos kiválasztására.

Mi tökéletesen átérezzük a diétázók, speciális étrendet követők nehéz helyzetét, és amennyire csak tudjuk, lehetőségeinkhez mérten ki is szolgáljuk a speciális igényeket.

Megértjük, hogy az összetevőkre való fokozott odafigyelés az érintettek számára egyáltalán nem valamiféle különleges hóbort. Hanem alapvető, létfontosságú dolog az egészségük megőrzése, a jó közérzetük, a tünetmentességük biztosítása szempontjából.

Megértjük azt is, hogy ételallergiásként, diétázóként körültekintően vásárolni sokszor igazi kihívás. Hiszen számos allergén, vagy más szempontból „problémás” összetevő létezik a gluténtől a laktózon át a cukorig, és ezek szinte bármely élelmiszercsoportban előfordulhatnak. Ráadásul ahhoz, hogy jól válasszunk, nem árt, ha minden összetevőt alaposan tanulmányozunk. Ehhez egy üzletben gyakran nagyítóra lenne szükségünk vagy arra, hogy zavartalanul, sokáig időzhessünk polcok előtt.

Webáruházunkban külön menüpontban találja azokat a termékeket, melyek valamilyen speciális étkezési igényt szolgálnak ki, a termékoldalakon pedig kedvére böngészheti pontos összetevőket is.

Találhat nálunk laktózmentes élelmiszereket, tejtermékről a húskészítményekig, gluténmentes termékeket a zsemlétől a kekszekig. Aki a cukorra figyel, számos alacsony cukortartalmú, cukormentes és hozzáadott cukrot nem tartalmazó élelmiszer közül válogathat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email