Gazdagréti Patika

Gazdagréti Patika

gyógyszertári készítmények, homeopatika
1118. Gazdagréti tér 6

Telefonszám:

06-1-246-3364, 06-1-246-7009, 06-1-445-2500, 06-1-445-0370, 06-70-3824435

Fax: 06 1 246 7008

E-mail címünk:

gazdagret@homeopatika.hurendeles@gyogyszerhazhoz.hu

Nyitva: H-P 8-20-ig, Sz: 8-14-ig

webpatikai szolgáltatások: klikk ide

Vásároljon webáruházunkban
 • Több mint 6000 termék
 • Akciók
 • Házhozszállítás
 • Bankkártyás fizetés

Tájékoztató a Simple fizetési rendszer lehetőségéről, ha még nem ismerné: Klikk ide

Fizetési lehetőségek egészségpénztári kártyákkal: Klikk ide

Homeopátia

A homeopátia az alternatív orvoslás körébe tartozó terápiás módszer. Önmagában is alkalmas számos akut és krónikus betegség kezelésére, de kiegészítő kezelésként is használható. Néhány probléma – a teljesség igénye nélkül – mellyel érdemes homeopata orvost felkeresni:

 • allergiás megbetegedések
 • akut és visszatérő légúti fertőzések
 • ekcémák
 • emésztési zavarok
 • fejfájás, migrén
 • szorongás, pánikbetegség, depresszió
 • álmatlanság
 • gyermekek viselkedési zavarai
 • nőgyógyászati panaszok, menstruációs zavarok
 • a szexuális élet zavarai, meddőség

A homeopátiás gyógyítás kulcskérdése a beteghez, illetve a beteg aktuális problémájához leginkább illő szer megtalálása.

A homeopátiás gyógyítás alapja ugyanis a hasonlóság elve. Eszerint valamely anyagból készült szer azt a betegséget képes meggyógyítani, melynek tüneteit egészséges embernél előidézi. A gyógyulási folyamat beindításához meg kell tehát találni a beteg aktuális állapotának egészéhez, vagyis konkrét, testi, helyi tüneteihez és általános lelki, energetikai állapotához, közérzetéhez leginkább hasonlító homeopátiás szert. Ebben a fentiek pontos leírásán, megfogalmazásán túl segítséget jelenthet a betegséget kiváltó ok ismerete, és fontos lehet az is, hogy milyen külső vagy belső körülmények rontanak és javítanak a beteg állapotán.

A terápia sikere attól függ, mennyire tudjuk a leghasonlóbb szert megtalálni.

Bach-virágterápia

A Bach-virágterápia rendszerében 38 virágesszencia van, ezek mindegyike egy adott lelkiállapothoz kapcsolódik. A szerek közvetlenül a szervezet energiarendszerére hatnak. A megfelelően kiválasztott készítmények alkalmasak a lelki egészség fenntartására és számos lelki panasz enyhítésére. Az esszenciák vadon élő fák, bokrok és egyéb növények virágaiból készülnek. A készítés során nem használnak semmilyen állati vagy szintetikus anyagot. Az előállítási metódusból adódóan szedésük során mellékhatások, allergiás tünetek nem alakulhatnak ki, mert nem tartalmaznak virágport vagy egyéb allergén anyagot. Kiegészítő kezelésként is jól használhatók hagyományos orvosi és természetgyógyászati módszerek mellett. Homeopátiás szerekkel viszont csak a kezelő homeopata javaslatára szedhetők együtt! A szerek cseppek formájában kaphatók. Az alapesszenciát előírás szerinti módon hígítani kell, és az így nyert oldat használandó a továbbiakban. A terápia során leggyakrabban 3-6 komponensből álló, személyre szabottan összeállított esszenciakeveréket használnak. A szokásos napi adag 4×4 csepp. A maximális hatékonyság érdekében a bevétel előtt és után negyed óráig kerülje az evést, ivást, dohányzást, fogmosást, rágógumizást és kávézást. Az esszenciákat lehetőleg fénytől, sugárzó hőtől, mobiltelefontól és elektromos háztartási gépektől – mikrosütő, TV, számítógép – távol, szobahőmérsékleten tároljuk. Az esszenciák hatását koffein, mentol használata nem közömbösíti. (Forrás: Szabó N., Dr. Várhelyi G.: Bach-virágterápia a mindennapokban)

Gyógyszertárunkban Bach-esszenciák az alábbi formákban kaphatóak:
 • Ulmus féle Bach 10 ml-es csepp: egyedi virágesszenciák és elsősegély esszenciakeverék
 • Felhasználásra kész esszenciakeverék: személyre szabott összeállításban, jellemzően 3-6 összetevőből elkészítve, 50 ml-es üvegben, cseppentős kupakkal.
 • Bach original virágesszenciák 20 ml-es csepp kiszerelésben és Rescue készítmények
 • Deva készítmények: virágesszenciák és kortárs eszenciák 10 ml-es spray kiszerelésben és összetett készítmények
 • A teljes készlet (38 alapesszencia + 2 elsősegély csepp) fa dobozban
 • Original Bach-virág esszenciasorozat, 38 x 10 ml

A fenti termékeket megvásárolhatja webpatikánkban az interneten, vagy megrendelheti elérhetőségeinken!

Törzsvásárlói programunk

A Szabadpolcon elhelyezett termékek vásárlásakor, minden elköltött 500 forint után egy darab hűségmatricát ajándékozunk vásárlóinknak.

A 18 db matrica gyűjtőfüzetünkben történő összegyűjtését követően egyszeri 10 %-os vásárlási kedvezmény vehető igénybe, ami a szabadpolcon elhelyezett termékekből való egyszeri vásárlás után jár. Ez alól kivételt képeznek akciós termékeink és azok a termékek, amelyeknél jelzésre kerül, hogy nem vesznek részt a kedvezménygyűjtő programunkban.

Több kedvezmény nem vonható össze, így egy vásárlás alkalmával csak egy gyűjtőfüzet váltható be. A 10 %-os vásárlási kedvezmény csak a szabadpolcon elhelyezett termékekre érvényes!

Ügyeleti időben a törzsvásárlói kedvezményünk nem vehető igénybe, továbbá a Natúrtár termékeit sem áll módunkban a program keretében értékesíteni.

A gyűjtőfüzet csak akkor váltható be, ha az az érvényesítéskor már megtelt.

A kedvezményfüzet beváltásával történő vásárláskor újabb hűségmatrica nem igényelhető.

A hűségmatricák készpénzre nem válthatók.

Kedvezménygyűjtő programunk visszavonásig érvényes, a megszűnéséről szóló tájékoztatás legalább 30 nappal korábban kerül nyilvánosságra a Gazdagréti Gyógyszertárban és a honlapunkon.

Látogasson el gyógyszertárunkba, és legyen a Törzsvásárlónk!

Gazdagréti Szabad Szerda

SZABAD SZERDÁN SZABAD A VÁSÁR!

Minden hónap első szerdáján, gyógyszertárunk szabadpolcos termékeiből, a helyszínen történő vásárlás esetén

10 % kedvezményt adunk!

A Szabad Szerda akciónk a kedvezményfüzet beváltásával és egyéb akciókkal illetve a házhoz szállítással nem vonható össze, és ezen a napon matricát sem tudunk adni a vásárlásokért.

Kiszállítás: Budapest, Budaörs, Törökbálint, Sóskút

Budapest területén minden kerületben, valamint néhány környező településen kiszállítást vállalunk futárszolgálattal vagy szakszemélyzettel: 1300 Ft vagy 3490 Ft / kiszállítás

Megrendelését csak munkanapokon, előre egyeztetve 9-17 óra között, az egyeztetett időpontban teljesítjük. Amennyiben rendelését munkanapokon 11 óráig leadja, akkor a feldolgozást még aznap elvégezzük és feladjuk Önnek csomagját. A csomagot a megrendeléstől számított 1-5 munkanapon belül küldjük Önnek, az esetleges késésekért felelősséget nem vállalunk!
A futárszolgálat által végzett kiszállítás díja 1300 Ft/csomag, a szakszemélyzet általi kiszállítás 3490 Ft/csomag.
A szakszemélyzet általi kiszállítás 30000 Ft érték felett térítésmentes.
A Vény nélkül kapható gyógyszerek, Homeopátiás komplex termékek, Homeopátiás monokomponensű termékek KIZÁRÓLAG szakszemélyzet által szállíthatók.

Tájékoztatás

A gyógyszer-gazdaságossági törvény értelmében 2022. január 1. napjától a gyógyszerek házhoz szállítását kizárólag a gyógyszertár szakdolgozója végezheti. A jogszabályi változások, illetve szakszemélyzetünk mennyiségi korlátai miatt a gyógyszerek házhoz szállítását a korábbinál jóval magasabb díjon tudjuk csak elvégezni. Amennyiben a kosárban nincs gyógyszer, úgy a termékeket a megszokott módon, futárszolgálattal, a korábbi díjakon szállítjuk házhoz.

Pick-Pack-Pont csomag átvevőhelyek

Az ország 240 településen megtalálható több, mint 800 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor SMS értesítést kap, melyet követően csomagját azonnal átveheti az értesítést követően 7 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig.

A kiválasztott Pick Pack Ponton a készpénzes fizetés mellett a Pick Pack Pontok nagy százalékánál lehetőség van a bankkártyával történő fizetésre is. Megrendelésének átvétele előtt kérjük mindenképpen tájékozódjon, hogy a kiválasztott Pick Pack Pont-ban lehetséges-e bankkártyával kiegyenlítenie számláját.

A részletes boltlistát nyitva tartással és kártyaelfogadási lehetőséggel IDE KLIKKELVE találja.

A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 127.000 Ft-ot (nettó 100.000 Ft-ot). (Csomagkiadási szabályban változás)

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

A szolgáltatás díja: 1300 Ft.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email