Suszter András weblap készítés

Suszter András
weblap készítés és üzemeltetés
06-70-625-5445
 
 
 
továbbá 
Újbuda független hírportálja, a Lokálpatrióta
és a Gazdagrét és környéke Kisokos weboldal
egyszemélyes szerkesztősége 🙂
1118 Kaptárkő u. 6.

Egy weboldal ma már nélkülözhetetlen eleme egy sikeres vállalkozásnak!

Egyre több embernek épül bele napi életébe az internet, lesz részese internetes közösségeknek, csoportoknak, és a vásárlások zöme is lassan áttevődik az internetre, a webáruházakba, ma már üzleti céljaink alapvető szintere a WEB…. A saját weboldal így már már nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy komplex értékesítési csatorna is. A legtöbben már az interneten keresnek új szolgáltatást, terméket és információt. Ezért szükséges kialakítani a legkisebb boltnak, vállalkozásnak is egy komplett értékesítő elveken alapuló online megjelenést, mely új és rendszeres ügyfeleket biztosít a számára.
Engedd, hogy a weboldalad dolgozzon helyetted, növekedjen az elégedett ügyfeleid száma és a egyben a profitod okosan, erölködés nélkül !
Használd a legmodernebb technikákat (SEO, Social marketing, e-commercial) és adj az oldaladnak egy sajátos dízájnt profik segítségével. Emelkedj ki  a rosszul működő, nem kellően átgondolt weboldalak közül, előzd meg versenytásraidat, csökkentsd költségeidet és építs fel fillérekből egy webáruházat, lépj be a XXI. század e-kereskedelmébe.
 
Forduljon hozzám bizalommal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email