Suszter András (Ensure alkusz)

Suszter András
független biztosítási alkusz
06-70-625-5445
egyben Gazdagréti Lokálpatrióta
1118 Kaptárkő u. 6.
 
személyes biztosítás szakmai honlapom:
 
Az Ensure Kft központi weblapja:
Alkusz hatósági engedély szám:
115032468583 (Suszter András)
Itt ellenőrizheti vissza, hogy alkuszi tevékenységemet jogszerűen, hatósági engedéllyel végzem:

Vállalati és Személyi Biztosítások

Biztosítási alkusz, aki mindig Önt, az ügyfelet képviseli…
Az alkuszi tevékenység az ügyfél számára térítés- és kötelezettségmentes, így Önnek a munkánk költséget nem teremt, de nagyon sok költséget, munkát vagy akár bosszúságot spórolhatunk meg önnek !!!
Élet-, nyugdíj-, egészség-, baleset-, gépjármű-, lakás, utasbiztosítások (személyi biztosítások), továbbá vagyon-; flotta-; logisztikai-; hitel-; kezesi garancia; környezetvédelmi-; termék-; általános-, vezető tisztségviselői és munkáltatói felelősség-; csoportos élet és baleset; valamint vállalati utasbiztosítások (vállalati biztosítások), a leggyorsabb és legegyszerűbb finanszírozás (faktorálás), hitelek ügyintézése.
1118. Kaptárkő u. 6. XI. 44
Tel: 70/625-5447; 30/366-0736
Ensure Pénzügyi Tanácsadó Kft (biztosítási alkusz)
központi iroda: 1171 Bp. Berky Lili u. 58
központi telefonszám: (1) 999-4940
Fax: (1) 253-0941

Az Ensure Pénzügyi SZolgáltató Kft, független, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkező pénzügyi közvetítő és biztosítási alkusz vállalkozás 2006 óta van jelen a magyar biztosítási és pénzügyi piacon. Cégünk több évtizedes biztosítási és pénzügyi tapasztalatokkal rendelkező szakrértőkkel, szakreferensekkel (biztosítási alkusz kollégákkal) és partnerekkel tevékenykedik. Ügyfeleink száma jelenleg több, mint négyezer, az általunk kezelt biztosítási állomány meghaladja az 2,5 milliárd forintot.

AZ egyik kiváló alkusz kollégánk, Suszter András gazdagréti lokálpatrióta is egyben, így örömmel áll az itt élők és/vagy vállalkozók rendelkezésére gyors és hatékony helyszíni ügyintézéssel.
Magánszemély ügyfeleinknek lakossági gépjárműbiztosításokat, nyugdíj-, élet-, egészség-, baleset-, lakás- és utasbiztosításokat kínálunk, a biztosítók termékeit megversenyeztetve, alkufolyamatot lebonyolítva és minden esetben meghagyva Önöknél a döntés szabadságát, az ajánlatokat kielemezve, összehasonlítva.
Vállalkozások részére társaságunk biztosítási, kockázat és követeléskezelési, valamint finanszírozási igényke minden területén komplex, egyedi megoldásokat kínál a flottabiztosítások, speciális és egyedi vagyonbiztosítások, vezetői felelősségbiztosítások, termék-, logisztikai-, környezetvédelmi és munkáltató felelősségbiztosítások, csoportos élet és balesetbiztosítások és speciális hitelbiztosítások, kezesi garancia biztosítások területén.
Finanszírozási területen dolgozó partnereinkkel gyors és hatékony megoldást kínálunk 30,60,90 vagy akár ennél is hosszabb fizetési határidejű számláik azonnali finanszírozáshoz, hatékony hitelbiztosítási fedezettel. A kiállított számlái ellenértékének jelentős részéhez akár 24 órán belül hozzájuthat.
Miért vegyen igénybe alkuszt a biztosításai megkötéséhez és/vagy felülvizsgálatához ?

Az Alkusz feladata  az ügyfelének leginkább megfelelő, legrugalmasabb, leginkább költséghatékony biztosítási ajánlatok megkeresése, ezek alapján összehasonlító elemzés készítése és ennek bemutatása. A biztosítókkal az alku folyamat bonyolítása, majd a kötvény elindítását követően a naprakész segítségnyújtás és figyelemmel kísérés a biztosítási folyamatban.
Bővebben az alkusz alkalmazás előnyeiről, illetve az alkusz és a biztosítási ügynök közötti különbségekről ITT olvashat…
Nálunk nincs nyitvatartási, pontosabban zárási idő, a hét, hónap és az év minden napján állunk rendelkezésére éjjel és nappal is, legyen szó egy új biztosítási igény kielégítéséről, piaci versenyeztetésről, akár egy meglévő biztosítási kötvény szakszerű felülvizsgálatáról, vagy egy bekövetkezett kár esetén a kár rendezési folyamat gyors és hatékony menedzseléséről…
Forduljon bizalommal a Gazdagréten élő alkusz munkatársunkhoz…

Magán személyként és vállalkozóként is kérem fordítson különös figyelmet az alulbiztosítottság elkerülésére…

És végül ne feledje, hogy nyugdíjas éveinek biztonsága is az Ön kezében van…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email