Lokálpatrióta, Újbuda független hírportálja

Suszter András
szerkesztő-tulajdonos
Lokálpatrióta, Újbuda független hírportálja
06-70-625-5445
1118 Kaptárkő u. 6.
Fenti bannerre kattintva megnézheted Újbuda független hírportálját 🙂 vagy másold be a böngésződbe a www.lokalpatriota.net címet…
Látogasd meg a hírportál facebook oldalát is:
vagy a hírportál facebook csoportját is megtekintheted:
A Lokálpatrióta helyi független hírportál állásfoglalása politikai kérdésekben és politikai pártok tekintetében…
 
” A hírportál egyetlen politikát támogat és ismer el, a LAKÓPOLITIKÁT, azaz az itt élők és dolgozók érdekében végzett önzetlen szolgálatot, munkát, legyen az parlamenti vagy önkormányzati képviselő, polgármester, közhivatalnok, politikai párt illetve annak képviselője, vagy bármilyen más a politikai életben tevékenykedő személy. Aki LAKÓPOLITIKÁT folytat, az minden támogatást megkap az oldaltól, aki öncélú vagy pártjai célját támogató kortes beszédjét szeretné itt népszerűsíteni, annak sajnos nemet kell mondanom. A hírportál a közösség erejében hisz, nem pártokban, hanem emberekben gondolkodik, így minden általunk megválasztott és tőlünk függetlenül felelős posztra került személynél, mi és az olvasóink az emberre és tetteire vagyunk kíváncsiak, a mögöttük álló pártoktól függetlenül…”
A portál egy civil kezdeményezés, pontosabban egy lokálpatrióta magánszemély kísérlete arra, hogy vállalkozás, anyagi és egyéb forrás hiányában, a szószoros értelemben vett szerkesztőségi háttér nélkül meg lehet-e csinálni egy kifejezetten lokális, független hírportált egy jól behatárolt terület lakóinak szolgálatában és örömére. Semmiért nem kérek pénzt és minden felmerülő költséget magam finanszírozok. Az oldalon lehet hirdetni, de azért nem kell, nem lehet fizetni, itt kiérdemelni kell a hirdetés lehetőségét az adott üzlet, vállalkozás szolgáltatásainak, termékeinek, kiszolgálásának minőségével, az itt élők visszajelzése, megelégedettsége alapján. Éppen ezért Magyarországon talán elsőként többnyire én kopogtatok majd be üzletekbe, vállalkozásokba, hogy megtiszteli-e az itt lakókat és persze a hírportált azzal, hogy térítésmentesen elhelyezi a hirdetését nálunk 🙂
Igen, lehet így, hiszek abban, hogy nem szólhat mindig minden a pénzről, hiszek abban, hogy létezhet olyan magán kezdeményezésben működő független hírportál, ami nem akar semmi mást, csak lehetőségei és erőforrásai mentén szolgálni az itt élő vagy dolgozó olvasóit.
És hiszek a függetlenségben,  így adok teret annak, hogy bárki politikai, ideológia, vallási, egyéb hitvallása szerint megszólaljon az oldalon, de mindig tényekkel, ha pedig cáfol valamit, akkor az cáfolat legyen és ne csak annyi, hogy cáfolom. Nem engedek teret az öncélú politikai és egyéb mocskolódásoknak, és kifejezetten törekszem a kiegyensúlyozott, semmilyen politikai pártot, oldalt sem közvetlenül, sem közvetve nem támogató hírszerkesztésre, nyíltan vállalva, hogy jómagam személy szerint egyetlen politikai pártban sem látom a megoldást. Kifejezetten a Civil mozgalmakban és az egyén, a választópolgár gondolkodási és döntési szabadságában hiszek. A politika elkerülhetetlen, így az innen sem kizárható, de alapvetően helyi szinten és helyiek érdekképviseletében szeretném ezt kezelni. Minden észrevételt örömmel fogadok és mindenkinek igyekszem a lehetőségeim szerint biztosítani a megjelenést térítésmentesen, ha az helyei érdekek mentén, helyi történetekről, itt élő vagy dolgozó emberekről és embereknek szól.
Köszönöm  mindenkinek aki véleményével, kéréseivel, kérdéseivel, építő  jellegű kritikájával és elsődlegesen persze az oldal rendszeres olvasásával támogatja munkámat.
Tisztelettel és Szeretettel
Egy gazdagréti, egyben természetesen Újbudai lokálpatrióta,
a Lokálpatrióta hírportál tulajdonosa-szerkesztője-riportere-fotósa-mindenese 🙂
(azért remélem idővel csatlakoznak hozzám más lokálpatrióták is, akik elfogadják az oldal szellemiségét, és áldoznak időt, energiát a mi kis közösségünkre vagy ahogy mifelénk mondják a Mi kis “falunkra” 🙂 és ezen kívül is Újbuda minden részére.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email