Homega Stúdió

Homega Stúdió

Kozmetikai anyagok és eszközök,
kéz,láb és testápolók boltja
Benőtt köröm kezelése, Körömprotézis
Köröm elváltozások kezelése
Tyúkszem fájdalommentes kezelés
1118. Torbágy u. 3
Telefon/Fax: (1) 247-7084
Mobil: 06-20-3338369

Nyitvatartás:

Kedd – csütörtök: 9 – 16 óra

 

Bizonyára fontos Önnek, hogy vendégei elégedetten lépnek ki üzlete ajtaján. Ehhez a sikerhez fontos, hogy a felhasznált alapanyagok, a kezelést végző eszközök megbízható minőségűek és magas színvonalúak legyenek. Egy jól működő vállalkozást az ésszerű gazdálkodás segíti az előbbiek elérésében.  Szeretné, ha a minőségi anyagokat, eszközöket és a környezetében szükséges fertőtlenítést a lehető legkisebb költségekből tudná kigazdálkodni?

A HOMEGA Stúdió az Ön értékes szakmai munkájának szeretne részese lenni. Magas színvonalú szolgáltatásához minőségi, presztízsét növelő készítményeket, eszközöket és módszereket ajánl. Vendégei számára szalonjában kínálhatja otthoni ápolásra, gondoskodásra ezeket a termékeket.

A HOMEGA Stúdió tevékenységi köre a kéz- és lábápoló készítmények, kéz- és lábápoló eszközök és gépek, kozmetikai eszközök, izomápoló szerek, szauna-, és masszázsolajok, valamint ezeket a tevékenységeket kiegészítő termékek importálása és forgalmazása. Kereskedelmi tevékenységét 1996-ban kezdte. 1999 óta oktatással, továbbképzéssel is foglalkozik, és működtet egy bemutató, minta szalont.

Az alábbiakban rövid termék összefoglalóval szeretnénk segíteni munkájában, hogy ezáltal könnyebben tudja kiválasztani az ideális terméket, és eljárást a praxisában.

Az általunk forgalmazott Sixtus cég termékei 1936 óta természetes alapanyagokból készülnek. Ezek növényi olajok, zsírok, növényi kivonatok és természetes tisztaságú illóolajok.  A nagyfokú hatóanyag-koncentráció indokolja, hogy a megfelelő hatás eléréséhez kis mennyiség is elegendő. A termékek először a lábápolás területén vívták ki a szakma nemzetközi elismerését, később az izomvédelem, és a testápolás területén is.

A Sixtus cég a Sixtufit termékcsalád tagjaival immár több mint 50 éve elismert partner a sportban is: szállítója és szponzora a német Nemzeti Olimpiai Bizottságnak, és számos sportegyesületnek. A 2004. évi budapesti Atlétikai Világbajnokságra a magyarországi forgalmazójuk a HOMEGA Stúdiótól szállította a „Sixtus Sixtufit  masszázsolajat”.

Sixtuwohl termékcsalád

 – hatásos lábápolás alpesi gyógyfüvekkel és természetes illóolajokkal

Ezek a termékek minden lábproblémára meggyőző megoldást kínálnak. Felöleli a lábbalzsamokat, lábfürdőket, lábdezodorokat. Jól összehangolt széles termékskála, amely a Sixtus cég több évtizedes tapasztalatait és aktuális laboratóriumi munkáinak eredményeit egyaránt tükrözi. A termékek természetes emulziókra, bőr-aktív anyagokra épülnek, amelyek kiváló minőségű alpesi gyógynövény kivonatokból és természetes tisztaságú illóolajokból tevődnek össze.

 – bőr-, és körömápolás alpesi gyógyfüvekkel

A Sixtuwohl termékcsalád ezen termékeit a bőr-, és körömproblémák megelőzésére és kezelésére fejlesztették ki. A program részei: bőr-, és körömkrém, tinktúra az intenzív ápoláshoz, valamint a védő és fertőtlenítő hatású szappan. Ezek különleges hatása a régbevált Sixtus receptek alapján készített alpesi gyógyfű kivonatokon alapul. Ápolnak, védenek a gombásodás ellen, segítenek a durva, berepedezett köröm és bőrproblémák esetében.

Sixtumed termékcsalád – kímélő ápolás alpesi füvekkel

Az érzékeny és száraz bőrnek elővigyázatos ápolásra van szüksége. Újdonság az érzékeny bőrűeknek a Sixtumed különleges bőr-, és testápoló sorozat, kiváló minőségű alpesi gyógyfüvekből. Az érzékeny bőrűek körébe tartoznak a cukorbetegek is. A cukorbetegek esetében gyakoribb tünet a láb rossz vérellátása, mivel a lábszár és a lábfej van a legmesszebb a szívtől, ezért vérellátásuk is a legrosszabb. Ezeknek a termékeknek, a szövődmények megelőzésében van fontos szerepük. Csökkentik a lábak nyirkosodásra való hajlamát, ezáltal nem képződik bőrgyűrődés a cipőben és így nem alakul ki sérült bőrfelület. Ápolják a száraz bőrt, megvédik a túlzott szaruképződéstől, és javítják a vérellátását. A balzsamok nem tartalmaznak vazelint és szénhidrogéneket, a visszazsírzó hatású gombásodás elleni dezodor alkoholmentes.

Sixta termékcsalád – alpesi gyógyfűkozmetika a szép lábakért

Lábszárápoló balzsam mindennapi használatra, valamint a különösen igénybevett lábak intenzív ápolására. Alapja a nagyhatású alpesi gyógyfű kivonatok és a természetes tisztaságú illóolajok. Serkenti a bőr vérellátását, véd a visszértől és erősíti a bőrt. Ápolja a durva pikkelyesen száraz bőrt, és enyhíti a narancsbőr tüneteit. A Sixtával kezelt bőr feszes és rugalmas lesz. Különösen igénybevett lábak esetében, a tartós hatás elérése érdekében célszerű pakolásként feltenni.

Sixtus termékcsalád – testápolás masszázs-, és szauna használatával

A Sixtus masszázsolajok alapvető tulajdonsága, hogy bőrkímélő, jól csúszik, de ennek ellenére tapad, nem zsíroz. Kellemes bőrérzést biztosít. Semleges masszázsolaj, természetes tisztaságú törpefenyőolajjal, ami javítja a vérellátást, vagy természetes tisztaságú citromolajjal, ami a gyógynövényolajoknak köszönhetően tartósan frissíti a bőrt és különösen kellemes illatú. A szaunaillatok tartós használata során sem pörkösödnek el a szaunakövek. Használatuk, gőzfürdőbe, párologtatóba, aromalámpába, fürdővízbe is ajánlott. Öt féle illattal készül.

Sixtufit termékcsalád – professzionális izomápolás sportolók részére

A Sixtus ezeknél a termékeknél – a hobby és versenysportolók részére – az izomvédelmet helyezte előtérbe. A sérülések, izomfájdalmak minimalizálására törekedett. A termékek csoportjában megtalálhatók a sportolás előtti bemelegítő szerek, a sportolás alatti frissítő, és a sportolás utáni regeneráló és tisztálkodó termékek.

A Sixtus nemzetközileg elismertté vált a biológiai-gyógynövény készítményeivel, amelyeket a kutatásoknak és tapasztalatoknak megfelelően állandóan korszerűsít. 1952 óta a német olimpiai csapat hivatalos szállítója.

Dermasixt termékcsalád – kéz és körömápolás

Alpesi virág kivonatokat, E vitamint tartalmazó ápoló körömolaj, valamint jojoba olajos és kamillás kézkrém az igénybevett bőr gondos ápolásához. Célirányos bőrápolás. A természetes hatóanyagok védenek a szárazságtól, sprődségtől, és ideális védelmet nyújtanak a napi környezeti behatásoktól.

 A szakmai felhasználók részére a különleges feladatok megoldásához különleges termékeket és módszereket ajánlunk:

 A B/S Spange termékcsalád – a körömágy formálásához

Az ide tartozó segédeszközök használatával kezelhetők a körömbenövések. Kibővíti a kezelések területét. A körömnek igen sok fájdalmat okozó deformálódása létezik, amelyekre jótékony hatással van. Előidézi a természetes növekedést és korrigálja a károsodást. A formálást végző laprugó műanyagból készül. A műanyag korrekciós szalagok hatféle méretben készülnek.

A Remmele’s Propolis termékcsalád – a biológiai lábápoláshoz

A chilei őserdő ereje segíti munkánkat ebben a technikában. Az ókori görögöknél, az aranynál is értékesebb volt a propolisz. Sokféle felhasználása mai is biztosítja számára a megbecsülést. Segítségünkre lehet, mint második bőr a fájdalmas tyúkszemek eltávolításában és az elszarusodott berepedezett bőr kezelésében is. Arcápoló sorozata is jelentős.

 Mavala termékcsalád – a köröm -, és kézkozmetikához

A svájci Mavala Klinika és Kutatólaboratórium által kifejlesztett termékek a különböző körömpanaszok megszüntetéséhez és a kézbőr ápolásához nyújtanak segítséget. A kezek felső bőrrétege nagyon érzékeny, mert csak kevés faggyúmiriggyel rendelkezik, és ezért könnyebben kiszárad. Gyakran válnak a kezek védtelenné a különböző tisztítószerekkel szemben, vagy a napnak vannak kitéve, amelynek faktorhatásai gyorsítják a nedvességvesztést. A finom kezek ápolására speciálisan a kéz szépségápolására is kifejlesztették termékeiket. Ez a termékcsalád a hatóanyagok sokaságával véd, mint a hyaluronsav és a selyemaminosavak. Az optimálisan kombinált alkotórészek állandó nedvességtartalmat biztosítanak. Mindegyik terméknek meg van a maga szerepe, ezek együttes használata pedig optimális eredményhez vezet. Harmonikusan összeállítva táplálja a kéz bőrét, újjáéleszti a bőr felső rétegét és védi az érzékeny bőrt a káros hatásoktól. S ha már minden probléma megoldásra talált, akkor válogathatunk a körömtípusnak megfelelő alaplakkok és a szebbnél szebb körömlakkok közül, amelyeknél a gyöngyház készítéséhez halpikkelyt használtak.

 „Heart of glass” üveg körömreszelő termékcsalád – a körömápoláshoz

Védett szabadalommal rendelkező „originál” üveg körömreszelők, amelyek lezárják a repedező körömvégeket, korlátlan élettartamú csiszolófelülettel rendelkeznek, fertőtleníthetők, és kireszelés során még az érzékeny bőrt sem sértik meg, de a szaruréteget gyengéden eltávolítja bárhol. Különböző vastagságban, hosszban és díszítésben kapható.

 Kozmetikai eszközök

Elsősorban a kéz-, és lábápoló műkörömépítő szakmához kapcsolódó termékek értékesítésével foglalkozunk. Fémből készült eszközeink német rozsdamentes orvosi acélból készültek. Egyszer használatos steril eszközeink sokféle méretben és formában kaphatók, természetesen a hozzájuk tartozó szár is. Eszköztartó tálcák, vesetálak rozsdamentes anyagból.

Fertőtlenítő szerek és készülékek, sterilizálás

A fertőtlenítés minden területére alkalmas szereket kínálunk: bőr, nyálkahártya, felület (berendezés és padló), eszköz, textil,  A tisztítást és fertőtlenítést elősegíti az ultrahangos készülék, a sterilizáláshoz alkalmas a hőlégsterilizátor,  a sterilen tartást és a részleges sterilizálást pedig az UV-germicid lámpa biztosítja.

 Kiegészítők

Ebbe a csoportba soroljuk a védőfelszereléseket (kesztyű, maszk), és az egyéb szolgáltatást kiegészítő segédanyagokat pl: papírvatta különféle méretben, hurkapálca vattafej, védőkötény, köpeny, kötszerek stb.

Oktatás:

Felnőtt továbbképző egynapos szakmai tanfolyamok, oklevéllel, tankönyvvel.
Jelentkezés: tel/fax: 06-1-247-7084  mobil: 06-20-333-8369

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email