Gazdagrét és környéke Kisokos weboldal szerkesztőség

Suszter András
szerkesztő-tulajdonos
Gazdagrét és környéke Kisokos weboldal
06-70-625-5445
1118 Kaptárkő u. 6.
A bannerre kattintva máris megtekintheted az információs közösségi weboldalt.
A weblap egy minél teljesebb körű gyűjtő oldalként igyekszik bemutatni Gazdagrét és környékét, az itt található üzleteket, és szolgáltatókat, hirdetési felületet biztosít ingyenesen magánszemélyeknek, ha az értékesítendő termék vagy szolgáltatás itt vehető át illetve vehető igénybe. Természetesen vállalkozások is térítésmentesen tehetik közzé adatlapjukat – amit ha ügyesen használnak egy komplett saját weboldal is lehet – hogy minden itt élő, dolgozó megismerje az Önöket és igénybe vehesse szolgáltatásaikat.
Az oldal céljául tűzte ki, hogy ha bármilyen információra, szolgáltatásra szüksége lenne valakinek, akkor azt ne kelljen számtalan weboldalról előkeríteni, mindent egy helyen, gyorsan és esztétikus formában megtaláljon. Sokszor olvasom a facebook csoportokban, hogy megbízható mesterembert keresnek, vagy nem tudjuk egy adott bolt van-e lakókörzetünkben, és ha igen meddig van nyitva, hogyan lehet elérni őket. Erre is megoldás az oldal, ha pedig csak kikapcsolódnál, akkor válogass a programok, rendezvények widgetre kattintva.
Kérem bátran írja meg véleményét, ötleteit, javítási és témabővítési javaslatait, hogy minél teljesebb, mindenki igényét kielégítő lehessen weboldalunk, amit rendszeresen frissítek, így mindig érdemes lesz vissza-vissza térni, még akkor is, ha éppen nincs konkrét megoldásra váró feladat vagy kérdés.
Mivel a nyítottság híve vagyok, ezért létrehoztam a kisokos facebook csoport oldalát, ahol nem korlátozom, ha bárki bármit szeretne más itt élőkkel megosztani, legyen az hír, eladó tárgy, vagy vélemény, egyszóval bármi. ideértve a helyi vállalkozók, szolgáltatók, üzletek hidetéseit is. A facebook oldal elérhetősége:  https://www.facebook.com/groups/467689346901399/ illetve 
Kellemes és hasznos kikapcsolódást kívánok oldalon,
További szép napot kívánva
 
Suszter András
a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője
egyben gazdagréti lokálpatrióta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email