Futáshoz.hu üzlet és webáruház + Greifen Masszázs + Greifen Szabóság

Futashoz.hu Shop

(1118 Bp. Rétköz utca 20.)

+36 30 712 2842

org@futashoz.hu

Te csak fuss, a többit mi adjuk !
futócipők, felszerelések és étrend kiegészítők

Nyitvatartás:

Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek:    10.00 – 19.00

Szombat, Vasárnap, Hétfő:                Zárva

Boltunk shop jellegét megkívánjuk őrizni, ezért nem zsúfoljuk tele. Mivel az üzlet webáruházunkkal együtt működik, ezért a kedves érdeklődő ki tudja választani a számára legmegfelelőbb terméket. A futócipőt vagy a ruházatot 1-2 napon belül a rendelkezésére tudjuk bocsátani. A termékeket vegy személyesen veheti át üzletünkben vagy ingyenesen házhoz visszük Gazdagrét területén.

Iskolák részére a csoportos kedvezmény mellett pályaatlétikánál használt szöges focicipőket, tornatermi felszereléseket és kiegészítőket is tudunk biztosítani. Focicsapatoknak labdákat, stoplis és gumitalpú futócipőket. Germek edző és futócipőket.
Forgalmazott márkáink: Inov-8, Under Armour, Asics, Adidas, Nike, Mund, Biyo-Product, Regatta, Squeezy, SILVA, Polar, Suunto, Dazer, WDX Wind X-treme, Salta
Az üzletben van próbafülke !
Ruhában és cipőben extra méretek is rendelkezésre állnak. Ilyen típusú termékeekt rendlésre, 1-2 napon belül rendelkezésére bocsátjuk.
Bármilyen a futással kapcsolatos felmerülő kérdésre Horváth Jenő ultrafutó ad választ személyesen az üzletben.
A SHOP, MULTINAVIGATOR és WILDSPORT PARTNER!
Így a Multinavigátor és a Wildsport által forgalmazott termékek nálunk való megrendelése esetén, a boltban szállítási költség nélkül átvehetők…

Forgalmazott márkák

Táplálkozás

A legfontosabb „élelmiszerek”, melyekre egészségünk érdekében aktív életünkhöz, sportolásunkhoz a megnövekedett igénybevétel miatt szükségünk van.

Immunrendszer erősítő készítmények

Étrend-keigészítők és vitaminok, melyek immunrendszerünk karbantartásához, ellenálló képességünk növeléséhez szükségesek.

100% gyümölcslevek

Regenerálók

Termékeink kínálata személyes tapasztalatok alapján lett összeállítva. Ennek gerincét a 48 órás futásaim 300 kilométer feletti teljesítést követő regenerációs idején fogyasztott kiegészítők teszik ki. Ezek gyorsan felszívódó, és minden területen kiválóan roboráló készítmények. Mindenek előtt pl. Natúr sörélesztőMagneMuscCartila ElixierVerofit Whey Protein és Verofit Regeneráló.

Nem utolsó sorban a Gelenk Nahrung, mely kiemelkedően magas kollagén és zselatintartalmával tartja karban ízületeimet lassan 20 éve.

Energizálók

Ízületre, porcra tervezve, glutén, laktóz, cukor- és sertésmentesen

Ízületi problémákra, porképzésre tervezve Németországból a ProVista® műhelyéből Cartila® Gelenk Nahrung termékek. Közel 40 éve a mozgás szabadságáért!

Szabóság
átalakítás, javítás, készítés
1118. Kaptárkő u. 6
Tel: 70/466-0150
Greifen Hungary Bt.
Horváth Jenő szabó
MINŐSÉG ÉS GARANCIA!
  • Zakó, blézer, nadrág, szoknya, kabát, mellény, dzseki alakítás, javítás
  • rövidítések, aljafelhajtások, ujja rövidítések, leengedések
  • szűkítések, bővítések, formára igazítások
  • cipzárcsere, cipzárjavítás,
  • béléscsre, bélésjavítás, téliesítés
  • farmer stoppolás, foltozás

Szabóságunk megalapítása az 1920-as évekre vezethető vissza. Így már 4 generáció óta tartjuk rendben megrendelőink ruhatárát. Volt aki kislányként érkezett nagyapám szabóságába szüleivel, és most nagymamaként  lányával, unokájával jár el hozzánk.

Nyitvatartás:

Hétfőn, Szerdán és Pénteken     11.00 – 19.00
Kedd, Csütörtök, Szombat, Vasárnap:  Zárva
Látogasson el weboldalunkra is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email