Bambusz masszázsszalon

Bambusz masszázsszalon

1118. Torbágy u. 10.
svéd, ayurvedikus és egyéb masszázs
Talp reflexológia, Prana Nadi energia
kineziológia, bioptron lámpa, fülgyertya
wellness kezelések, természetgyógyászat
Tel: (30) 2250-6220
AZ ÚJJÁSZÜLETÉS KÉNYEZTETŐ VILÁGA !

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig: 10.00 – 19.00

Szombat, vasárnap: Zárva

Látogasson el a weboldalunkra is:
Harza Viktória kezelései:
svédmasszázs, frissítő talpmasszázs, kínai fejmasszázs, wellness kezelések, fülgyertya kezelés, kineziológiai tapasz ragasztás, bioptron lámpa kezelés
Hétfő: 09-16
Kedd: 09-21
Szerda: 19-21
Csütörtök: 09-21
Péntek: 09-18
Szombat és vasárnap előzetes egyeztetés szerint
Bejelentkezés: 06 30 225 6220
 
Szögi Zsuzsanna kezelései:
talp reflexológia
prana nadi energia kezelés
CS: 8-18
Bejelentkezés: 06 70 205 2492
 
Hitvallásunk:
Amikor belecsöppentem a masszázs csodállatos világába egyre világosabbá vált, hogy sokkal több lehetőség van benne, mint azt elsőre bárki is gondolná.
A masszázs nem csak egy a wellness szolgáltatások közül, amivel a jól megérdemelt szabadságunk alatt évente egyszer meglephetjük magunkat. Ezt a fajta kényeztetést nyugodtan beépíthetjük a „szürke” hétköznapokba is, hogy az ellazulás és feltöltődés érzése folyamatos legyen.
A bőr testünk nemcsak legnagyobb de igen érzékeny és sokoldalú szerve, hiszen anatómiailag több funkciót is ellát. A bőrön keresztül az egész testfelületen maszírozva az összes szervre ill. szervrendszerre hatást tudunk gyakorolni. Az érintésre a szervezet válaszreakciójaként beindítja öngyógyító mechanizmusát. Ez ma Magyarországon különösen fontos, hiszen rehabilitációs nemzet vagyunk, azaz már a kialakult betegség, sérülés utáni gyógymódot keressük. Ezért ez a komplementer medicina egyre elterjedtebb különböző szakorvosok körében is, kiegészítő kezelésként ajánlják.
Emelett sokkal hangsúlyosabban kellene a prevencióra koncentrálnunk, amikor még egészségesen előre gondolunk a jövőre, megelőzve a különböző káros életformák ( mozgáshiány, túlsúly, monoton munkavégzés, túlterheltség ) és az emberi szervezetet befolyásoló mindennapi tényezők következnényeit. Masszázs során a vendég megnyugszik, légzése egyenletessé válik, szívverése normalizálódik, izomzata ellazul, így élettanilag a szervezet megfelelő, ideális állapotba kerül.
A masszázs mellett nagyon fontos a megfelelő alapanyagok ( olajok, krémek, ampullák ) használata. A szalonban csak olyan kíváló minőségű professzionális készítményeket használok, melyek valóban tartalmazzák azokat a hatóanyagokat, amelyek elősegítik és támogatják a masszázs alatt elindult folyamatokat.
Talp reflexológia
A talp idegellátása rendkívül gazdag, több, mint 70.000 idegvégződés található rajta. Ezek az idegvégződések összefüggésben vannak szerveinkkel, ezért a talpmasszázs alkalmas arra, hogy rajta keresztül az egész szervezetet kezelni tudjuk.
A reflexterápia egy olyan természetes gyógymód, amely a talp reflexpontjainak kezelésén, ingerlésén, masszázsán, nyomásán keresztül fejti ki hatását. A fizikális-manuális ingerek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A stimulálás hatással van a belső szerveken kívül a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a nyirokkeringésre is, ezáltal segíti a salakanyagok távozását is.
Talpunk megfelel testünk térképének, minden szervnek megvan a pontos kivetülési pontja, zónája. Az egyes reflex pontok érzékenysége jelzi, hogy a hozzá tartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy már kialakult betegség jött létre. Különböző masszázstechnikákkal az alul működő szerveket tonizálhatjuk – erőteljesebb működésre ösztönözhetünk -, a túlműködő szerveket pedig szedálhatjuk, azaz visszafoghatjuk a működését.
A reflexológia nem csak kezelésre, hanem állapotfelmérésre, góckutatásra, prevencióra és rehabilitációra is alkalmas, ezen kívül kitünő kiegészítő terápiája számtalan orvosi kezelésnek.
 
Kezelés menete:
A talp-reflexológusi tevékenységemmel a szervezet öngyógyító programjának megvalósulásához nyújtok segítséget.
A masszázs minden esetben a vendég aktuális állapotához igazodva történik, kész sémák nélkül. Hagyom, hogy a vendég „kibeszélje” magát, s ezeket az információkat is beleépítem a kezelésbe, vagy hagyom, hogy teljes elengedésben és némaságban átadja magát a masszázs folyamatának.
Ugyanakkor a masszázsnál az elsődlegességet mindíg a kiválasztó szervrendszerek élvezik, ezután következik a keringés,- és nyirokrendszer, majd a belső elválasztású mirigyrendszer és a többi rendszer. Sosem zónákban, hanem mindig rendszerekben gondolkodom, és figyelembe veszem a kínai rendszert is. ( pl.: tüdő-vastagbél kapcsolat )
A kiválasztó rendszernél mérlegelem a máj és a vese terhelhetőségét, és nem egyszerre, hanem vissza-vissza térve kezelem ezeket a területeket.
A talpon lévő mikroterületeken keresztül nem csak információkat lehet szerezni, hanem rajtuk keresztül hatni is lehet a szervezetre, azaz elő lehet segíteni az öngyógyító képesség kialakulását és a megbomlott harmónia helyreállítását.
Hangsúlyozom, hogy az információ, amit a mikroterületekről kapni lehet, nem azonos az orvosi diagnózissal, azt nem helyettesíti, de bizonyos összefüggésekre felhívja a figyelmet, mint ok-okozati összefüggés.
A talp-reflexológia kezeléssel nem függőséget szeretnék kialakítani, a kezelés az öngyógyító program része!
 
 

Masszázs Időtartam Ár 5 alk. bérlet

10 alk. bérlet
Reflexológia

30 perc 5000 Ft 23000 Ft45000 Ft

Frissítő svédmasszázs
 
A masszázs jótékony hatását már Kr.e. 3000 táján felismerték. Nyugtató és gyógyító célzattal speciális mozgássorozatokat alkalmaztak, hogy elérjék az optimális egészségi állapotot. Mire a ma ismert formáját elérte, számos orvos kutatta és dolgozta ki a masszázs élettani hatásait.
Technikája a fokozatosság elvén alapul. Lassan szoktatja hozzá a testet az érintéshez, hogy az izmok el tudjanak lazulni és kikapcsoljon a szervezet védekező mechanizmusa.A masszás során az összes szervre ill. szervrendszerre hatást tudunk gyakorolni. Az érintésre a szervezet beindítja öngyógyító mechanizmusát. A vendég a masszázs alatt megnyugszik, lélegzése egyenletessé válik, szívverése lelassul, izomzata ellazul. Hogy a kényeztetés teljes legyen a szalonban halk zene szól, a kellemes félhomályról számos kis mécses gondoskodik.
Nem összetévesztendő a gyógymasszázzsal! A svédmasszázs csak és kizárólag egészséges embereken végezhető, de itt is a fájdalom megszüntetése a cél a szervezet általános állapotának javítása mellett!
Alkalmazott fogásrendszere:
– simítás
– dörzsölés
– gyúrás
– paskolás
– vibráció
– intermittálás
Élettani hatásai:
– szervezet általános állapotának javítása
– nyugtató hatású
– letapadt izmok kilazítása
– laza izomzat megerősítése ( főleg idősebb korban )
– izom csomók eldolgozása
– izom teljesítmény javulása
– keringés fokozódása
– anyagcsere felgyorsulása
– szervezet savasodásának csökkenése
– méregtelenítés
– megfelelő emésztés elősegítése
– fájdalom csökkentése vagy megszüntetése
 
Kimondottan ajánlott:
– az egészség megőrzése céljából
– mozgáshiányos életmódnál
– ülő vagy monoton munkát végzőknek
– túlsúly esetén
– mozgásszervi rehabilitáció esetén
– rendszeresen sportolóknak
– időseknek
– gyerekeknek
– fáradság és stressz ellen
Frissítő svédmasszázs / Kókuszolajos masszázs
Masszázs
Időtartam

Ár5 alk. bérlet10 alk. bérlet

       Hát           
  30 perc

  4000 Ft18000 Ft36000 Ft

       Hát  

   45 perc   5000 Ft23000 Ft45000 Ft

       Hát + felső végtagok

   60 perc   6000 Ft27000 Ft54000 Ft

       Egész test

 90 perc   10000 Ft45000 Ft90000 Ft

Nyirokmasszázs – Hullámmasszázs terápia
 
Orvostechnikai eszköz – CE tanúsítvány
Prof. Dr. Daróczy Judit nyiroködéma specialista ajánlásával
Általános felhasználási területek:
 nyirokkeringés fokozása
– salaktalanítás
– vérkeringésjavítás
– cellulit csökkentés
– folyadéktöblet elszállítása
– izomláz
– rehabilitáció
– zsírbontás
– relaxáció
Speciális alkalmazási területek:
– nyiroködéma
– mélyvénás trombózis megelőzése
– cukorbetegség
– visszértágulat
– krónikus vénás elégtelenség
– görcshajlam
– érelmeszesedés
– isiász
– rándulás
A nyirokmasszázs gép működési elve
 
A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátorok szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy számítógép által irányított, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. A fájdalmas kézi nyirokmasszázs nagyon kellemes alternatívája. 30 perc relaxáló pihenés az egészsége megóvása érdekében.
Masszázs  Időtartam  Ár  5 alk. bérlet    10 alk. bérlet    Hullámmasszázs  30 perc  5000 Ft  23000 Ft45000 Ft
Kineziológiai tapasz
Orvosi izom,-és ízületragasztás
 
A kineziotape egy orvosi segédeszközként használt hatóanyag mentes, rugalmas, pamutalapú lég,-és vízáteresztő tapasz. Dr. Kenzo Kase japán sportorvos, kiropraktőr 1973-ban találta fel és hosszú évekig tartó kiserletezés eredményeképpen fejlesztette ki a ma is használatban lévő formáját. Kezdetben csak a sportolók jutottak hozzá, de mára már  szerencsére széles körben elterjedt.                                                           
Tapasztás fajtái:
 • Izomlazító
 • Fájdalomcsillapító
 • Nyirok
 • Korrekció
 • Rögzítő, stabilizáló
 • Meridián

A szalagot jól megválasztott technikával felragasztjuk a bőrre, ezáltal serkentjük a nyirokkeringést, a lokális anyagcserét és jelentős fájdalomcsillapítást érhetünk el.
Hatása:
 • Fájdalomcsillapítás
 • Mozgásfunkció javítás
 • Nyirokáramlás serkentés
 • Gyorsabb szöveti regeneráció
 • Izomlazítás
 • Izom és ízülettámasztás
 • Támogatja a vénás keringést
 • Szegmentálisan kihat a belsö szervekre
Alkalmazási területek:
 • Ödéma, duzzanat
 • Véraláfutás
 • Hegkezelés
 • Izomgörcs
 • Derékfájás
 • Ficam, zúzódás, húzódás, szakadás
 • Menstruációs fájdalom
 • Fejfájás
 • Bélmozgás serkentés ( szorulás )
 • Felfázás
 • Orrdugulás
 • Teniszkönyök
 • Golfkönyök
 • Inhüvelygyulladás
 • Narancsbőr elleni keiegészítő kezelés
 • Lúdtalp korrekció
 • Gerincferdülés
 • Műtét utáni rehabilitáció
 • Mozgásszervi problémák
Fülgyertya kezelés
 

Amikor test,- vagy talpmasszázst végzünk, a test próbál megszebadulni a méreganyagoktól ( izzadás, orrfolyás… ). A fül is ezt tenné, de ez eszünkbe sem jut, tehát a felhalmozódott salakanyag a fülben maradna, ha nem alkalmaznánk ezt a tisztítási módszert.
A fülzsír a fülben található ezernél is több verejtékmirigy váladéka. Vízből, zsírból, zsírsavakból, lecitinből és koleszterinből álló sárgás anyag. Nedvesíti, védi a fület a fertőzésektől és segíti a hallást. Bár a fülzsír hasznos anyag, ha felhalmozódik, elszaporodnak benne a baktériumok, gombák és más kórokozók.
A fül idegvégződéseket és akupunktúrás pontokat tartalmaz, amelyek elvezetnek a test minden más részéhez, az érzelmekhez és az elméhez is. A fülgyertyázás katalizátorkéntműködik az idegvégződéseken felgyűlt szennyeződés letisztítására.
A fülgyertya csak elnevezésében gyertya, készítéséhez csak allergiamentes, természetes anyagokat, gyógynövényeket és homeopátiás szereket használnak.
Működése:
Amikor egy fülgyetyát a fülbe helyezünk és meggyújtunk, az üregébe fehér, kavargó füstgomolyagot láthatunk. Ez lefelé halad és beszűrődik a fülcsatornába. Felpuhítja és ellazítja a fül belső falait, fellazítva az ott lerakódott fülzsírt. A fülben örvény keletkezik, és egy felfelé ható húzóerő lép működésbe, ami a fülben lévő anyag felhúzását idézi elő, mint egy tornádó. Ez az anyag lerakódik az üreges gyertya oldalfalaira. A „kandalló” hang a fülből kihúzott folyadék dehidratációjakor keletkezik.
Kezelés menete:
A két fülben leégetünk egy-egy gyertyát, majd egy testgyertyát is használunk a melléküreg renszeren ( arc, orr, homlok ). A kezelés lezárása egy néhány perces energetizáló arcmasszászzsal ér véget.
 
Kimondottan ajánlott:
– fülzúgás
– fülkürt hurut
– mandulagyulladás
– torokgyulladás
– nátha
– melléküreg gyulladás
– nyomásérzés
– dugulás
– halláscsökkenés
– meszesedés
– stressz
– fejfájás, migrén
– szédülés
– depresszió
– energiablokk
– allergia
– orrfolyás
– orrdugulás
Tilos használni:
– gennyes folyamatoknál
– műdobhártya beépítés esetén
– agyrázkódás
– agyműtét
– koponyaalapi törés
– lyukas dobhártya
– daganatos megbetegedés
Fontos tudnivalók a kezelést követően:
– a fület nem érheti víz 24 órán keresztül
– nem szabad semmit sem a fülbe cseppenteni
– 48 órán belül nem szabad repülőgépre ülni
– 48 órán belül nem szabad búvárkodni

Kezelés  Időtartam  Ár  5 alk. bérlet    10 alk. bérlet    Fülgyertya  40 perc  5000 Ft  23000 Ft45000 Ft

Dávid fülgyertya tanfolyam
 
A Dávid fülgyertya volt az első, amit Magyarországon forgalomba hoztak 1997-ben. Azóta is töretlenül jelen van és nem csak a hazai piacon.
Használata könnyen elsajátítható, viszont bizonyos alap dolgokkal muszáj tisztában lenni, hogy a kezeléssel megoldást nyújtsunk, ne pedig újabb károkat okozzunk.
 
A 3 órás tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll.
Elméleti rész:
 • Magyarországi megjelenése, mínősítései, összetétele
 • Származása
 • A fül felépítése
 • A fül betegségei
 • Ellenjavallatok
 • Indikációk
 • Összefüggések a fül és a test között
 • Általános megfigyelések, fizikai hatása
 • Metafizikai hatása
 • Hatásmechanizmusa
Gyakorlati rész:
 • Mindenki kipróbálhatja a helyes fülgyertyázást
 • Apró technikai trükkök bemutatása, amik segítik a folyamatot
A tanfolyam ára tartalmaz még:
 • két tankönyvet
 • 2 pár ajándék fülgyertyát
A tanfolyam ára 15000 Ft.
Minden érdeklődőt szeretettel várok!
Jelentkezni a 06 30 225 6220 telefonszámon lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email