Ablakház kft (Nyílászárók)

Ablakház kft

Műanyag és fa nyilászárok, bejárati és bektlri ajtók,
Garázskapuk, árnyékolástechnika, szúnyoghálók
értékesítése, szerelése, javítása
építőipari komplex kivitelezés festéstől a burkolásig
Tolóajtók értékesítése, méretre gyártása
1118 Torbágy u. 4
Tek: 06 70 426 3106

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek:
8:30 – 17:00
A sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon felhígult a nyílászáró piac! Rengeteg cég csak a gyors bevétel szerzésre törekszik. A mi célunk az, hogyÖn maradéktalanul elégedett legyen és nyugodt szívvel térjen vissza hozzánk,ajánljon minket ismerőseinek! Mottónk:
Nálunk nincs probléma, csak megoldásra váró feladat!
Ami mellettünk szól:
– több, mint 10 éves tapasztalat
– segítőkész munkatársak
– kedvező ár, korrekt minőség
– felméréstől a festésig
-Felméréstől a festésig:
A mai rohanó világban, a lehető legtöbb dolgot szeretnénk egyetlen telefonhívással otthonról elintézni! Mi erre is megoldást kínálunk! Önnek ki sem kell mozdulnia a lakásából! Elképzeléseit díjtalan kiszállással segítjük és hozzá értő szakembereink ötleteivel megvalósítjuk álmait!
A nyílászárók bontás – beépítésén kívül, a fal sérülések eltüntetésén át,redőny, szúnyogháló szereléstől, afestéstől a burkolásig mindent vállalunk. Nem kell több szakembert keresnie, nem kell napokat a szervezésre szánnia. Mi mindenben segítünk! Hívjon minket bizalommal! Szerződését a helyszínen is megkötheti!
-Kedvező ár, korrekt minőség:
Nyílászáró vásárlásnál nagyon fontos az ár! Viszont nem szabad elfelejteni, hogy ez egy hosszú távú befektetés! Rengetegen kínálnak silány minőségű terméket olcsón. Mi kiválogattuk önöknek azokat a nyílászárókat, melyeket mi is nyugodt szívvel használnánk (használunk) otthonainkban és természetesenkedvező áron kínáljuk ezeket!
-Segítőkész munkatársak:
Munkatársainknaprakész információk birtokában várják az önök kérdéseit és kínálnakprecíz, gyors megoldást a nyílászáróik korszerűsítésére!
-Több mint 10 év tapasztalat:
2001 – ben kezdtünk nyílászárókkal foglalkozni, idő közben rengeteget változott a piac és az igények! Folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat és tudásunkat, mellyel még könnyebbé tehetjük önöknek a választás! Kezdetben csak nyílászáró szereléssel foglalkoztunk, azonban vásárlóink igényeinek kielégítésének érdekében , szélesítettük palettánkat ! Így jutottunk el a mai szintre, felméréstől a burkolásig!

Termékeink:

  • Műanyag és fa nyílászárók
  • Bejárati ajtók (acél, aluminium, lépcsőházi, stb)
  • Árnyékolástechnika (aluminium és műanyag redőny, Szúnyogháló, Zsalúzia)
  • Beltéri ajtók
  • Garázskapuk
  • Párkányok

 

Nyílászáró csere folyamata

Azért készítettük ezt a rövid leírást, hogy fel tudjon készülni az ön előtt álló munkafolyamatokra, és tisztában legyen azzal, hogy mivel jár egy nyílászáró cseréje!

Többnyire reggel a beépítő szakembereink megérkeznek Önhöz. Ekkor az új ablak és ajtó elemek valamint a szerszámok a munkaterületre kerülnek. A munka a méret ellenőrzéssel kezdődik, majd a régi nyílászáró elemek bontásával folytatódik, ezt követően az új ablak, ajtó kerül beépítésre. Ezt követi az ablak, ajtó szigetelése, majd párkányok, takarólécek szerelése, végül a redőny, szúnyogháló kerül a helyére. Végezetül az ajtó, ablak finombeállítása történik, illetve az átadás-átvétel.

Az ön feladatai:
1.: A munka terület előkészítése: A nyílászáró bontás zajjal és kosszal járó munka, ezért ajánljuk a szoba azon részébe való átpakolást, ahol nem folyik munka. A bútorokat takaró fóliával óvják, a szálló por ellen! Ha érzékeny a parketta , abban az esetben hullámpapír lefektetése lehet szükséges. Nem kis munka, de később kifizetődik!

2.: Ha megérkeztek a beépítők ellenőrizze a színt, profilt, üvegezést. Ha ezek rendben vannak kezdődhet a munka! Söprű , lapát előkészítés, esetleg szemetes zsák, hogy a beépítők tisztán adhassák át a munka területet!

3.: Miután elkészült a szerkezet ismét önön a sor. A legfontosabb lépés az ellenőrzés! Nézze meg alaposan a nyílászáró üvegét, hogy nincs-e rajta sérülés, vagy hiba. Ellenőrizze az ablak működését, minden állásban (nyíló, bukó-nyíló, résszellő, zárva). Ha mindent rendben talál, csak abban az esetben fizesse ki ateljes összeget!

Mennyi időt kell várni az új nyílászárókra?

Fehér műanyag nyílászáróit, a szerződés kötéstől számítva 10 napon belül otthonában tudhatja. A redőnyöket akár 3 nap alatt tudjuk szállítani!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email