Szalina Sóbarlang


Sóhomokozó, Alakformáló Szalon
(Bejelentkezés szükséges)
06 30 876 5465,  
06 1 246 2313 (ez a szám csak nyitvatartási időben)

Figyelem: Csak magánszemélyeket szolgálunk ki !

Üzemeltető: Cser Attila egyéni vállalkozó
Adószám: 69523212-1-33
Szolgáltatásaink:
száraz, non-stop beporlasztásos sóterápia, sóbarlang, sóhomokozó, masszázs
Vendégeink részére ingyenes WIFI használat biztosított!

Üzletünk OTP SZÉP Kártya elfogadóhely! 
A sóterápiák a nyitva tartási idő alatt minden egész órában kezdődnek, egy terápia 45 perc.

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig : 09.00 – 19.00

Szombaton: 09.00 – 15.00

Vasárnap: Zárva

Bővebben a weboldalunkon: 

Sóbarlangunkat 2010. szeptemberében nyitottuk meg – családi vállalkozás keretében – a gazdagréti lakótelepen. Kisgyerekes szülőként tudjuk, hogy milyen könnyen kapnak el a gyerekek felső légúti megbetegedéseket, és sokszor milyen nehéz őket kikezelni, a betegések elhúzódnak, vagy többször megismétlődnek a tél folyamán. Mi magunk is egy betegség kapcsán találkoztunk a sóterápiával, mint gyógymóddal.
Amikor a kisfiunk közösségbe került rövid időn belül kétszer is bronchitiszt kapott, ekkor kezdtünk alternatív kezelések után nézni, ismerősök ajánlották a sóterápiát.
Felkerestünk egy sóbarlangot, és néhány kezelés után teljesen elmúlt a csúnya köhögés, kitisztultak a hörgőcskék. A Doktor néni gyógyultnak nyilvánította a gyereket, aki ismét mehetett bölcsödébe.
Azóta ha egy picit folyik a gyerekek orra, vagy reggel köhintenek egyet mi máris a sószobába visszük őket, néhány kezelés, és a sóterápiának köszönhetően nem is alakulnak ki nagyobb betegségek náluk. A parlagfű allergiám évek óta nem jött ki rajtam, amit szintén a sóbarlang látogatásnak köszönhetek.

Amikor elkezdtünk dolgozni a saját sóbarlangunk megnyitásán több kivitelezővel is felvettük a kapcsolatot, jó néhány ajánlatot bekértünk. Sokan kínálják ma a piacon a sóbarlang, sószoba kiépítést. Mi végül egy olyan szakember mellett döntöttünk, aki 15 évet dolgozott korábban tüdőszanatóriumban. Az ő általa kínált száraz só generátoros technika számít ma a legkorszerűbbnek.  Szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni a sóterápiát, kedvelté tenni a sóbarlang látogatást. Vendégeinktől nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, a gyerekek szívesen játszanak a sóhomokozóban, és a felnőttek is kikapcsolódnak.

Sószobánk ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített, állandó (20-22 C°) hőmérsékletű, megfelelő páratartalmú (45-55%) levegője az egészségre jótékony hatású, negatív töltéssel bír.

A sószobában a sóterápia ideje alatt hang és fényterápiás kezelésben is részesülnek a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeink. 45 perc pihenés a só szobában annyit ér, mint 1 nap kikapcsolódás valamelyik tengerparton.

Jószívvel ajánljuk a sóterápia használatát mindazoknak, akik a krónikus panaszaik csökkentésére, akár prevenció, akár kikapcsolódás céljából látogatnak el hozzánk. Kúraszerű alkalmazás esetén felnőtteknél 85-90%, gyermekeknél 90-95%-ban jelentős javulás tapasztalható.A sóterápia alkalmazását a következők szerint ajánljuk:

  • betegség esetén 5-6 alkalmat folyamatosan, akár minden nap, de minden második nap feltétlenül,
  • megelőzésre heti 1 alkalmat rendszeresen.

A Szalina Sóbarlang szeretettel vár minden érdeklődőt!

Tibeti hangtálas relaxáció

2019. márciusától egy igazán relaxáló programmal várjuk vendégeinket a gazdagréti sóbarlangban. A sós levegő kellemes és gyógyító hatásai mellett felcsendülnek a tibeti hangtálak ellazító, gyógyító rezgései is, együtt egy kellemes, harmonikus kombinációt alkotva.

Hogyan zajlik egy tibeti hangtálas relaxáció?
A résztvevők kényelmes, fekvő testhelyzetben a földön vagy a székekben helyezkednek el és egy hosszú vezetett relaxációt követően elmerülnek a hangtálak játékában.
Hogyan hatnak ránk a hangtálak és milyen pozitív hatásai vannak a hangfürdőnek?
A hangok és rezgések a víz közvetítésével terjednek a testünkben, feloldva a különböző feszültségeket fizikai, érzelmi és mentális szinten is.
A hangtálak képesek feloldani a fizikai fájdalmakat, ellazítani a merev izmokat és a relaxációra való készségünk javítása által harmonizálni a légzést, a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat és beindítani a szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait is.
Emellett segítenek elcsendesíteni a gondolatainkat, így egy mélyen relaxált állapotba kerülünk, ahol megpihenhetünk, feltöltődhetünk. Ennek köszönhetően a hangfürdő után sokkal kiegyensúlyozottabbak, energikusakkal leszünk és könnyebben nézünk szembe a kihívásokkal.
Jelentkezni a Tibeti hangtálmeditációs külön órára a +36 30 732 1428-es számon Lillánál,
vagy személyesen az üzletben tudtok
Ára: 3000Ft…Időtartam: 60perc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email