Rólunk

Kedves Látogató !
 
Üdvözlöm Gazdagrét és Környéke Kisokos weboldalon, legyen akár jelenleg vagy régebben itt lakó, dolgozó, vagy éppen ideköltözni szándékozó. A weblap egy minél teljesebb körű gyűjtő oldalként igyekszik bemutatni Gazdagrét és környékét, az itt található üzleteket, és szolgáltatókat, hirdetési felületet biztosít ingyenesen magánszemélyeknek, ha az értékesítendő termék vagy szolgáltatás itt vehető át illetve vehető igénybe. Természetesen vállalkozások is térítésmenteen tehetik közzé adatlapjukat – amit ha ügyesen használnak egy komplett saját weboldal is lehet – hogy minden itt élő, dolgozó megismerje az Önöket és igénybe vehesse szolgáltatásaikat. Mivel a weboldalt lokálpatriótaként, annak minden költségét vállalva közérdekből készítem és gondozom, azaz semmilyen külső anyagai forrással nem rendelkezem ehhez, ezért szívesen fogadom a helyi vállalkozók anyagai támogatását, amiért cserében kiemelt hirdetési bannerek ingyenes elkészítését és megjelentetését tudom viszonzáskánt felajánlani.
Az ingyenes megjelenés és a hirdetések feladásának feltételeiről ITT olvashat cégként és magánszemélyként is.
 
Az oldal céljául tűzte ki, hogy ha bármilyen információra, szolgáltatásra szüksége lenne valakinek, akkor azt ne kelljen számtalan weboldalról előkeríteni, mindent egy helyen, gyorsan és esztétikus formában megtaláljon. Sokszor olvasom a facebook csoportokban, hogy megbízható mesterembert keresnek, vagy nem tudjuk egy adott bolt van-e lakókörzetünkben, és ha igen meddig van nyitva, hogyan lehet elérni őket. Erre is megoldás az oldal, ha pedig csak kikapcsolódnál, akkor válogass a programok, kúltúra menüpontnál illetve nézz be az oldal fejlécében található RétTv és a Moziverzum logokra kattintva ezek filmes kínálatába.
 
Kérem bátran írja meg véleményét, ötleteit, javítási és témabővítési javaslatait, hogy minél teljesebb, mindenki igényét kielégítő lehessen weboldalunk, amit rendszeresen frissítek, így mindig érdemes lesz vissza-vissza térni, még akkor is, ha éppen nincs konkrét megoldásra váró feladat vagy kérdés.
Mivel a nyítottság híve vagyok, ezért létrehoztam a kisokos facebook csoport oldalát, ahol nem korlátozom, ha bárki bármit szeretne más itt élőkkel megosztani, legyen az hír, eladó tárgy, vagy vélemény, egyszóval bármi. ideértve a helyi vállalkozók, szolgáltatók, üzletek hidetéseit is. A facebook oldal elérhetősége:  https://www.facebook.com/groups/467689346901399/ illetve a weblap balfelső sarkában is ott a logo, amire klikkelve megtalálod az oldalunkat. 
Remélem mindenki számára jóhír, örömhír, hogy a Gazdagrét és környéke Kisokos megkezdte az üzletekkel,  vállalkozásokkal közösen  a kedvezmény és vásárlóbarát rendszer kialakítását, amit  logók, matricák alkalmazásával fogunk hamarosan jelezni nem csak a kisokos weboldalán, de a boltok, üzeletek kirakatain, pénztárainál. Elsődlegesen a 60+, kismamák, kisgyerekesek, nagycsaládosok és fogyatékkal élők számára igyekszünk kialakítani kedvezményeket, de igény esetén más is szóba jöhet. Kutyabarát, babarát, akadálymentesített és sok féle egyéb információs logókkal is igyekszünk segíteni az itt élőknek, hogy előre tudhassák mely boltokban, üzletekben mire számíthatnak. Természetesen a fizetési módokat és a kiszállítási lehetőséggeket is igyekszünk nagyon precízen jelölni, de a nem dohányzó, kártyafeltöltő vagy a BKV jegy árusítóhely is kikerül az adott boltoknál, vendéglátóknál, élelmiszerboltoknál pedig a laktózmentes, cukormenets, lisztérzékeny stb. termékek logója, ha ilyet fogalmaz, vagy ilyen ítpusú ételt készít az adott üzlet.
A kedvezmények és egyéb logók feltöltése már folyamatban van, így a Kisokos weboldalán (gazdagret.net) figyelemmel lehet majd kísérni, a boltok adatlapjain megjelenő rengeteg friss, hasznos információt. A kedvezményekre jogosító és egyéb típusó logók, amelyekkel hamarosan szembe fogsz találkozni ITT tekinthetőek meg…
 
Ha tetszik az oldal, (és elsődlegesen nem is a külcsínyre gondolok , hanem a belső tartalomra, az információk sokaságára), akkor kérlek vidd az oldal hírét, mutasd meg a szomszédoknak, ismerősöknek.
 
Kellemes és hasznos kikapcsolódást kívánok oldalunkon,
További szép napot kívánva
 
Suszter András
a weboldal üzemeltetője
egyben gazdagréti lokálpatrióta
 
picit bővebben Gazdagrét történetéről: Klikk ide vagy még hitelesebb infókért ide

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook
YouTube
YouTube
Follow by Email